- Poruka
- 37.259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar i ti?? Onda ti nema pomoci.jesma napomenula DA SAM DUPLA DEVICA?![]()
dakle.
desi li vam se nekad da imate neki problem, koji ne umete da resite, ili ne mozete, ili necete da ga resite onako kako mozete, i onda beskonacno mislite o tome, i stojite na mestu, i trosite energiju a nista konkretno ne radite?
e ja to kazem: opet sam zabagovala.
i onda bih dala ruku da umem da se iskljucim, i da jednostavno ne mislim o tome!
jel vi to umete? i kako..
ajde da cujem, forum ima resenje za sve, rastimo zajedno!![]()
Sami biramo svoju sudbinu i najsmesnije je kad neko kuka ili prebacuje odgovornost na druge zbog svojih gresaka.
blablabla itd
evo ga :/
ko poručen
ponesto i biramo
mada, gomila stvari nam se izdogadja totalno van svake kontrole
missim, i drugi ljudi biraju...jbga
+ kojekakve okolnosti na koje niko ne moze uticat
pa kako nam se zalomi
meni je uvijek najgore s.ranje kad ne uradim nesto
kao lomim se i ne uradim
e, tu mi skoro po pravilu vazda bude krivo kasnije
pa to su ti pobornici tzv zakona privlacnostipa o tome i ja pričam...i utoliko mi teže padne kad neko napiše onako nešto
odbagovala sam gospodju tema moze da se zakljuca
ps
treba je samo dovoljno naljutiti
i jos jedan ps
ja znammmmm o cemu se radiiii.pukniteeeeee![]()
bila si prilicno neuspesnaNisi jedinani koja zna ni koja je ljuti,ja to cak radim svaki bozji dan
![]()
bila si prilicno neuspesnaa onda je dosla zla baba sa mora i voala...
![]()
Ja nisam odbagovala gospoju, ali sam je napila... i to se računaodbagovala sam gospodju tema moze da se zakljuca![]()
pa o tome i ja pričam...i utoliko mi teže padne kad neko napiše onako nešto
da, o parama
sve drugo je rešivo
ja sam znaci bila visnjicica na tortiMa ti si dosla n'a gotovo kad sam ja vec pripremila teren
Lako je sada![]()
hm...ajd razmislicuJa nisam odbagovala gospoju, ali sam je napila... i to se računa![]()
Imas ljude koji ce ih uvek imati i one koji ce biti beda ceo zivot, u te druge spadam i ja...
Bas me sinoc na to razmisljanje navela jedna prica koju sam cula.. nije to do para Dee, to je zbog sposobnosti...
Vrv ti i nisi alav, hoces za normalno... ali je poenta da covek sto vise ciljeve postavi, ka visem stremi...
znači ti misliš da je do inovativnostiDee i jesu u pravu... niste inovativni uopste. Ja gledam kako ljudi resavaju svoje probleme, koji putem pokusavaju da ih rese.. sve je to super brate, al' morate malo izaci iz okvira. Dobro, ti pricas o parama. U to se ne razumem...
Ne znam... lupanje glavom o zid, pljackanje menjacnice... sta znam...![]()
mene ubija to što ja moram da se odreknem nekih trivijalnih stvari...kaki alav...
a što se tiče ciljeva...šta vredi da sebi postavljam ciljeve kad neam alat da do tamo stignem
- - - - - - - - - -
znači ti misliš da je do inovativnosti
pa da...jedino bubreg da prodam
mene ubija to što ja moram da se odreknem nekih trivijalnih stvari...kaki alav...
a što se tiče ciljeva...šta vredi da sebi postavljam ciljeve kad neam alat da do tamo stignem
- - - - - - - - - -
znači ti misliš da je do inovativnosti
pa da...jedino bubreg da prodam