bag

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja gledam crtane filmove kad zabagujem
U njima ima mnogo životne mudrosti, sijaset delotvornih saveta, tako da
crtani film te natera da se nasmeješ
i da svoj bag pretvoriš u stand up komediju
naročito su hit crtaći sa patak Dačom! :lol:

dakle.
desi li vam se nekad da imate neki problem, koji ne umete da resite, ili ne mozete, ili necete da ga resite onako kako mozete, i onda beskonacno mislite o tome, i stojite na mestu, i trosite energiju a nista konkretno ne radite?:dash:

e ja to kazem: opet sam zabagovala.

i onda bih dala ruku da umem da se iskljucim, i da jednostavno ne mislim o tome!:roll:

jel vi to umete? i kako..:neutral:
ajde da cujem, forum ima resenje za sve, rastimo zajedno!:heart:

ja tako evo pešes godina možda i jače
i onda se meni i 80% ljudi u Srbiji neki pametnjaković posere u usta tako što kaže "svako je režiser svoje sudbine", ti sam upravljaš svojim životom" il tako neku veliku mudrost i dođe mi da ga odvalim u glavu
znaš ono...kao da možeš evo sad i odma al si lenj, nećeš...

Poslednja izmena:
evo ga :/
ko poručen

ponesto i biramo
mada, gomila stvari nam se izdogadja totalno van svake kontrole
missim, i drugi ljudi biraju...jbga
+ kojekakve okolnosti na koje niko ne moze uticat
pa kako nam se zalomi

meni je uvijek najgore s.ranje kad ne uradim nesto
kao lomim se i ne uradim
e, tu mi skoro po pravilu vazda bude krivo kasnije

ponesto i biramo
mada, gomila stvari nam se izdogadja totalno van svake kontrole
missim, i drugi ljudi biraju...jbga
+ kojekakve okolnosti na koje niko ne moze uticat
pa kako nam se zalomi

meni je uvijek najgore s.ranje kad ne uradim nesto
kao lomim se i ne uradim
e, tu mi skoro po pravilu vazda bude krivo kasnije

pa o tome i ja pričam...i utoliko mi teže padne kad neko napiše onako nešto

pa o tome i ja pričam...i utoliko mi teže padne kad neko napiše onako nešto

Dee i jesu u pravu... niste inovativni uopste. Ja gledam kako ljudi resavaju svoje probleme, koji putem pokusavaju da ih rese.. sve je to super brate, al' morate malo izaci iz okvira. Dobro, ti pricas o parama. U to se ne razumem...
Ne znam... lupanje glavom o zid, pljackanje menjacnice... sta znam...:zaljubljena:

da, o parama
sve drugo je rešivo

Imas ljude koji ce ih uvek imati i one koji ce biti beda ceo zivot, u te druge spadam i ja...
Bas me sinoc na to razmisljanje navela jedna prica koju sam cula.. nije to do para Dee, to je zbog sposobnosti...
Vrv ti i nisi alav, hoces za normalno... ali je poenta da covek sto vise ciljeve postavi, ka visem stremi...

Ma ti si dosla n'a gotovo kad sam ja vec pripremila teren
Lako je sada :manikir:
ja sam znaci bila visnjicica na torti :)
ps
sam da te obavestim da je moja drugarica danas otisla od mene i rekla mi da je taj osecaj iz one druge teme danas malo presao na nju a?a?a? sta imas da kazes na to :D

- - - - - - - - - -

Ja nisam odbagovala gospoju, ali sam je napila... i to se računa :zkez:
hm...ajd razmislicu :D

Poslednja izmena:
Imas ljude koji ce ih uvek imati i one koji ce biti beda ceo zivot, u te druge spadam i ja...
Bas me sinoc na to razmisljanje navela jedna prica koju sam cula.. nije to do para Dee, to je zbog sposobnosti...
Vrv ti i nisi alav, hoces za normalno... ali je poenta da covek sto vise ciljeve postavi, ka visem stremi...

mene ubija to što ja moram da se odreknem nekih trivijalnih stvari...kaki alav...
a što se tiče ciljeva...šta vredi da sebi postavljam ciljeve kad neam alat da do tamo stignem

- - - - - - - - - -

Dee i jesu u pravu... niste inovativni uopste. Ja gledam kako ljudi resavaju svoje probleme, koji putem pokusavaju da ih rese.. sve je to super brate, al' morate malo izaci iz okvira. Dobro, ti pricas o parama. U to se ne razumem...
Ne znam... lupanje glavom o zid, pljackanje menjacnice... sta znam...:zaljubljena:
znači ti misliš da je do inovativnosti
pa da...jedino bubreg da prodam

mene ubija to što ja moram da se odreknem nekih trivijalnih stvari...kaki alav...
a što se tiče ciljeva...šta vredi da sebi postavljam ciljeve kad neam alat da do tamo stignem

- - - - - - - - - -

znači ti misliš da je do inovativnosti
pa da...jedino bubreg da prodam

odsustvo zelja
mene je recimo to dugo muchilo
znachi, bukvalno nisam zeljela nista ili nista dovoljno jako
sad me to ne muchi vishe
i nekako stvari dolaze na svoje mjesto, da kucnem u drvo i ostale praznovjerice :lol:

Back