Badminton - reketi...

jackass

Aktivan član
Poruka
1.468
Ljudi, imam mali problem... Obozavam da pikam badminton, udaranje loptice oslobodi me stresa a usput se posteno i istrcim... Imam kuci 6 reketa od kojih su mi na tri popucale zice... Jel neko od vas zna dal uopste mogu da se ispanuju zice i da li znate nekog ko to radi u Bg-u??? Stvarno mi se vise ne kupuju novi reketi jer bi 8 kom bilo mnogo... Hvala unapred... :)

Ljudi, imam mali problem... Obozavam da pikam badminton, udaranje loptice oslobodi me stresa a usput se posteno i istrcim... Imam kuci 6 reketa od kojih su mi na tri popucale zice... Jel neko od vas zna dal uopste mogu da se ispanuju zice i da li znate nekog ko to radi u Bg-u??? Stvarno mi se vise ne kupuju novi reketi jer bi 8 kom bilo mnogo... Hvala unapred... :)

Imam isti problem. Svake godine kupim po nekoliko pari reketa, koji kostaju 200-300 din. i na svakom reketu nakon 10-ak dana pukne mrezica...bezveze...pokusaj da nadjes neki original reket, na njemu bi trebalo da je mrezica cvrsca, ili uzmi teniski reket, nije lose ni sa njim.

Ma nije problem oko kupovine novih sto se cene tice jer su oni oko 1000 i nesto din... Svih 6 su Rucanor i svaki je trajao duze od godinu dana (3 jos uvek cela), ali mi se ne kupuju novi jer im je ram odlican samo je problem zica... A sto se reketa za tenis tice malo je tezi od gore pomenutih a i cudno bi izgledalo da igram badminton sa njima... :)

Back