Nemoj da zakljucavate temu neka ovo bude kafana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Zavari jednu jer možda te to učini pametnijim"Aj dajte jos neke dobre citate iz filmova
i ovo kao treba da bude smijesno?"Zavari jednu jer možda te to učini pametnijim"
citat iz filma " Loš trip"
i ovo kao treba da bude smijesno?
dobro, ti si najpametnija
Као неко ко пушкари сваки дан рећу ти следеће, одрадила те вуја на лош трип и мучнину. И то је све. Узми запали још један од те вутре, па још један, и осетићеш прави рад саме вутре. Вутрица је сигурно фина и масна, такозвана хај вутра, дизалица. А ти си баш погрешио када си такву пробао први пут после пар година.. Да је била нека шиптарка тј стондуша мање би те бацила у трип. Организам ти је чист од ТХЦ-а, самим тим те одрадило као да си запалио први пут. А опет кажем, вероватно је добра и хај, и ту ти је била погибија.
Тако да немој ништа да се цимаш, није то ништа до тебе. Да спичиш још један или два и онда улазиш у оне лепе радове вутре.
Hvala brat, pusio sam prije ovog npr jednom godisnje ali ovako nesto ne nikad
Ali brat bas sam se iscimao... mene je to lansiralo u svemir, a glava mi je bila lagana kao od helijuma... zenice kao mjesec 24hТако да немој ништа да се цимаш, није то ништа до тебе. Да спичиш још један или два и онда улазиш у оне лепе радове вутре.
Брате, имам 28 а пушкарим од ја мислим средње редовно. Врло ретке паузе сам имао. Ово како је тебе одрадило ја сам доживео после ја мислим другог џока, јбг залетео се и одрадило ме на лош трип. Ја баш варим јаке са добрим процентом ТХЦ-а.. Довољно само да је узмем у руку, помиришем, осетим масноћу, и већ знам отприлике шта је у питању.. Мој ти је савет ако хоћеш да пушкариш, реши себи нешто добро, и сролај сам. Ако је профи вуја, теби је и 0,2 сасвим довољно. Овако колико сам схватио добили сте сролане џокове, тај неко их је домаћински сролао, дао ти да испушиш, а она била сачекуша и кад те клепила ниси знао где си. Реши себи полуткицу и пушкари. Од полутке можеш да смоташ четири и лагано.Ali brat bas sam se iscimao... mene je to lansiralo u svemir, a glava mi je bila lagana kao od helijuma... zenice kao mjesec 24hjesi pusio ti nekad takvu i jesi imao nekad ovako jak rad?
Znam sada koga da pitam za savet ako ću da se drogiram.Брате, имам 28 а пушкарим од ја мислим средње редовно. Врло ретке паузе сам имао. Ово како је тебе одрадило ја сам доживео после ја мислим другог џока, јбг залетео се и одрадило ме на лош трип. Ја баш варим јаке са добрим процентом ТХЦ-а.. Довољно само да је узмем у руку, помиришем, осетим масноћу, и већ знам отприлике шта је у питању.. Мој ти је савет ако хоћеш да пушкариш, реши себи нешто добро, и сролај сам. Ако је профи вуја, теби је и 0,2 сасвим довољно. Овако колико сам схватио добили сте сролане џокове, тај неко их је домаћински сролао, дао ти да испушиш, а она била сачекуша и кад те клепила ниси знао где си. Реши себи полуткицу и пушкари. Од полутке можеш да смоташ четири и лагано.
Nijedobro, ti si najpametnija
Je l' ti lakse?
Марихуана није дрога.Znam sada koga da pitam za savet ako ću da se drogiram.![]()
Ti znas kao pusio siNije zvaka za seljaka![]()
Volim te
Sladak siVolim te