Bad sector

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.102
Koji se software danas koristi za pronalazenje, oznacavanje, ukidanje oznacavanja bad sectora..

CHKDSK je tu mala maca.
PCTools nekada je bio zver, ali to odavno ne postoji kao ponuda...a mini tools nema mogucnost kontrole sta oznacavas a sta ne...

Partition manageri su za druge stvari, pa ovu oblast i ne tretiraju.
Znam da je pitanje glupo za savremene strucnjake u IT industriji, ali mozda ipak neko zna ili ima svoje iskustvo.

Koji se software danas koristi za pronalazenje, oznacavanje, ukidanje oznacavanja bad sectora..

CHKDSK je tu mala maca.
PCTools nekada je bio zver, ali to odavno ne postoji kao ponuda...a mini tools nema mogucnost kontrole sta oznacavas a sta ne...

Partition manageri su za druge stvari, pa ovu oblast i ne tretiraju.
Znam da je pitanje glupo za savremene strucnjake u IT industriji, ali mozda ipak neko zna ili ima svoje iskustvo.
Nije ti to pitanje za strucnjake, malo google i eto, ja koristim Gnome Disks...

Neutralisanjem (izolacijom) bad sektora hard disk radi dosta dobro odredjeno vrijeme, ali ipak to je signal da se promjeni. HDD-i danas nisu skupi tako da to i nije neki problem.

Poslednja izmena:
Neutralisanjem (izolacijom) bad sektora hard disk radi dosta dobro odredjeno vrijeme, ali ipak to je signal da se promjeni. HDD-i danas nisu skupi tako da to danas i nije neki problem.
Pa da kad počnu danas da se vide to znači da je HDD potrošio sve spare sectore i da mu je uskoro kraj...

Back