Bad case of a broken hart

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Okupi drustvo i izlazi dok ti se zivot ne smuci.Sresces gomilu ljudi koje nisi dugo videla,upoznaces nove,pokrenuce se neke stare i nove price...Ali u ovom periodu sa potencijalnim ne ici dalje od razmene brojeva i eventualnog chata preko sms-a.Zasto?Zato sto je mrak,on je popio,ti si popila,super se provodis i mnogo ti je lakse da kazes-da.A i po danu uopste nije tako sladak. Onda posto ti nece vise biti do klubova,bices u kucnom fazonu i falice ti neko da s njim blejis u filmove ili filozofiras o zivotu,pa ces spontano poceti da trazis onog pravog ili privremeno pravog.I eto.
Bakin recept.Provereno uspeva.Samo sto mi sad imamo sms a oni su imali pisma.Zamisli tek koji je smor njima bio?Zato ne kukaj,navlaci najbolje krpice,osmeh na lice i uzivaj!

Butterflies And Hurricane:
E pa ovako....problem je sledeci...

Raskinula dugu vezu sa deckom...Pokusala da "nadjem zamenu'...tj. ubedim sebe da postoji neko bolji...i zeznula se...a i povredila one koji nisu zasluzili da budu povredjeni...
Sedim trenutno u sobi...i osecam se kao da nemam srce...i kao da ce svaki sledeci opasno nadrljati ako pokusa da udje u moj zivot..a stvarno zelim da se zaljubim ili da mi se neko svidi...a ne ide mi... :sad:
Pritom sam toliko posle svega ravnodusna za bivseg... sve vise i vise sam mu zahvalna sto je izasao iz mog zivota...
I sta sad?

Ništa ... kuliraj malo sama ... zašto moraš da budeš po svaku cenu u vezi i zaljubljena? Ljubav će se desiti, ali nemoj to forsirati. Pozabavi se malo problematikom ''sebe'' .. zašto si ravnodušna, šta fali, zašto misliš da nemaš srce i zašto bi nadrljao neko nov u tvom životu???? Krize su neminovne i sve dok njih ne budeš rešila, nećeš moći ni da se zaljubiš ponovo ... koliko god da ti se to čini kao rešenje, sada.

nivea_soft:
Okupi drustvo i izlazi dok ti se zivot ne smuci.Sresces gomilu ljudi koje nisi dugo videla,upoznaces nove,pokrenuce se neke stare i nove price...Ali u ovom periodu sa potencijalnim ne ici dalje od razmene brojeva i eventualnog chata preko sms-a.Zasto?Zato sto je mrak,on je popio,ti si popila,super se provodis i mnogo ti je lakse da kazes-da.A i po danu uopste nije tako sladak. Onda posto ti nece vise biti do klubova,bices u kucnom fazonu i falice ti neko da s njim blejis u filmove ili filozofiras o zivotu,pa ces spontano poceti da trazis onog pravog ili privremeno pravog.I eto.
Bakin recept.Provereno uspeva.Samo sto mi sad imamo sms a oni su imali pisma.Zamisli tek koji je smor njima bio?Zato ne kukaj,navlaci najbolje krpice ,osmeh na lice i uzivaj!
I niveu soft :razz: :D :D

E pa ovako....problem je sledeci...

Raskinula dugu vezu sa deckom...Pokusala da "nadjem zamenu'...tj. ubedim sebe da postoji neko bolji...i zeznula se...a i povredila one koji nisu zasluzili da budu povredjeni...

Sedim trenutno u sobi...i osecam se kao da nemam srce...i kao da ce svaki sledeci opasno nadrljati ako pokusa da udje u moj zivot..a stvarno zelim da se zaljubim ili da mi se neko svidi...a ne ide mi... :sad:

Pritom sam toliko posle svega ravnodusna za bivseg... sve vise i vise sam mu zahvalna sto je izasao iz mog zivota...

I sta sad?
Pitas sta sada? Pa hajde da osnujemo klub, ali mozda bolje ne...

Posto sam do sada ja bila naivcina na kub...mislim da je krajnje vreme da naidje neki naivan... :lol: :lol: :lol:

Salim se...istina je da nemam sad emocije bas ni prema kome...ali ne zelim da povredim ok coveka..ne nekog ko to ne zasluzuje...

jbt, a koji to covek zasluzuje da bude povredjen? i zasto pokusavas da se zaljubis na silu ili jos gore da nadjes bilo koga i da mu se osvetis za svu bol koju ti je tamo neko naneo?

Copy_Cat:
jbt, a koji to covek zasluzuje da bude povredjen? i zasto pokusavas da se zaljubis na silu ili jos gore da nadjes bilo koga i da mu se osvetis za svu bol koju ti je tamo neko naneo?

Pa naravno da ne radim to namerno. Pokusala sam 2 puta, mislueci da ce mi proraditi to nesto, jer su stvarno bili ok momci, ali nije. Naravno da ne idem sa idejom da povredim nekoga. Zato sam i odlucila da budem sama, dok ne naidje neko ko ce me zaista zaintrigirati.

Iako si ti raskinula, srce se povuklo u mariginalu dok se ne oporavi.
Jer ipak, "ubivena" je jedna emocija a srce to podnosi teze od ostatka tela.
Zato ga ostavi malo na miru, samo posto kad macke nema misevi kolo vode,
tako ce sad glavnu ulogu da preuzme tvoj um koji je naravno podlozan
uticajima,glupim zakljuccima i raznim tripovima.
Nemoj da pravis gluposti, seti se sta bi uradilo tvoje malo debelo srce.
(uh povraca mi se od ove izjave ali trenutno nemam drugi primer)
I nauci se cekati, nem`re to kad ti oces.

Ma o'kle ti to... Kres varijante smanjuju mogućnos' udaje, proverena informacija... Ako forumu ne verujem, kome ću? :lol:
A i kako nije, evo meni drugarica rekla, kad se udala - uspela sam! Pa ti vidi... Prosto se osećam kao trol...

Back