Bačka Palanka učenicima škola u blokadi i studentima neće regresirati putne troškove

kapetanmark

Legenda
Poruka
53.091
https://www.021.rs/story/Info/Vojvo...udentima-nece-regresirati-putne-troskove.html

Naprednjačka vlast u Bačkoj Palanci donela je odluku da učenicima srednjih škola i studentima, koji su u blokadi, neće regresirati troškove mesečne karte.

U obaveštenju se navodi da će opština prevoznicima "Dunavprevoz" i "Srbija voz" dostaviti spisak učenika koji pohađaju srednje škole u kojima se nastava realizuje kako bi mogli da mesečnu kartu za mesec april.

"Učenicima koji pohađaju srednje škole i studentima koji pohađaju fakultete u kojima se nastava ne realizuje Opština Bačka Palanka neće regresirati troškove mesečne karte za mesec april 2025. godine", navodi se u saopštenju.

Na sajtu je dodato i da, prema podacima Školske uprave Novi Sad, nastava se odvija u Tehničkoj školi "9. maj", Poljoprivrednoj školi u Bačku, Srednjoj stručnoj školi "4. jul" u Vrbasu i Srednjoj mašinskoj školi u Novom Sadu.

Dok naprednjačka vlast traži nove načine za dodatni pritisak na studente i učenike u blokadi, kao i na prosvetare u obustavi, resorna ministarka Slavica Đukić Dejanović tvrdi da je samo 2,4 odsto škola u štrajku, dok ostale rade.

Još da vam plaćaju za proteste?
Da nećete i ratni staž?
ja kolko znam moji prijatelji placaju svojoj djeci prevoz, tj mesecne karte recimo iz zablja ili mesta okolo

tako je bilo oduvjek

ovo u backoj palanci ocito opstina pokriva.
ali en pokrivaju to sns banditi koji su na celu tamo u opstini vec su to narodne pare

sve ce to da im se obije o glavu...

Back