Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.037
kako sam naslov kaže , šta je to što stalno ili s vremena na vreme toliko Vas izbaci iz takta da bi to, šta god da je, rado bacili kroz prozor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ne može ,
e ne može ,, bacaj one čokolade )))
Jel mora bit neka stvar? Mislim, neka fizički opipljiva stvar, tipa nervira me ova čaša ili ovo ogledalo? Jer, sve što me STVARNO nerviralo a da je od te vrste, sam zadnjih deset dana, tokom renoviranja, pobacala.kako sam naslov kaže , šta je to što stalno ili s vremena na vreme toliko Vas izbaci iz takta da bi to, šta god da je, rado bacili kroz prozor
Štampačkako sam naslov kaže , šta je to što stalno ili s vremena na vreme toliko Vas izbaci iz takta da bi to, šta god da je, rado bacili kroz prozor
Peglu!
Ja uvijek sušim u sušilici jer ako je isključim 20 min prije kraja, kad počinje proces hlađenja, bude lakše peglati a puno toga i ne moram. Ono što perem ručno okačim na ofinger ali opet treba peglaSve više žena upoznajem koji i nemaju peglu
A vazda opeglane
Pitam ko vas pegla
Kažu mašinu ne pretrpati sniziti brojku centrifuge i čim opere trenuti, zatim majcice i blizine odmah na ofinger i lepo na Štendera obesiti. Kažu da se ofinger fiksira sa štipaljka u slučaju vjetra i da ne trčimo po tudjim baštama
![]()
Сем жене, мало тога?kako sam naslov kaže , šta je to što stalno ili s vremena na vreme toliko Vas izbaci iz takta da bi to, šta god da je, rado bacili kroz prozor
ma baci i šešir ))) , ako te počne nervirati , sve je dozvoljeno , i komšijsku mačku ako mnogo mjaučeJel mora bit neka stvar? Mislim, neka fizički opipljiva stvar, tipa nervira me ova čaša ili ovo ogledalo? Jer, sve što me STVARNO nerviralo a da je od te vrste, sam zadnjih deset dana, tokom renoviranja, pobacala.
telefonkako sam naslov kaže , šta je to što stalno ili s vremena na vreme toliko Vas izbaci iz takta da bi to, šta god da je, rado bacili kroz prozor
ovo sam i ja prvo pomislilapu prvi ))))
mobilni na poslu koji zvoni svakih petnaestak minuta