BAČENE BOMBE NA SRBE JE POČETAK PAKLENOG PLANA ZA SEVER

nesko101

Elita
Poruka
20.808
Бачена експлозивна направа у двориште куће доктора Милана Јаковљевића у Звечану. Јаковљевић и чланови његове породице нису повређени, а оштећен је аутомобил марке "опел". У Лепосавићу бачена експлозивна направа на кућу припадника косовске полиције Радована Јовановића.

Непозната лица бацила су синоћ око поноћи експлозивну направу у двориште породичне куће директора Здравственог центра у Косовској Митровици доктора Милана Јаковљевића у Звечану, а потом је у Лепосавићу у експлозији оштећен аутомобил чији је власник Србин, припадник косовске полиције.
У тренутку експлозије чланови породице Јаковљевић били су у кући, али, на срећу, нико није повређен.

Причињена је мања материјална штета на возилу марке "опел" које се налазило у дворишту, а од силине детонације попуцала су стакла на оближњој кући.

Полиција је изашла на лице места и током ноћи обезбеђивала место експлозије, а увиђај ће бити обављен данас. Мотив напада није познат, а истрага је у току.

На кућу припадника косовске полиције Радована Јовановића ноћас је такође бачена експлозивна направа и том приликом је оштећен његов приватни аутомобил.

Начелник Косовскомитровачког округа Раденко Недељковић оштро је осудио бомбашке нападе на породичну кућу директора Здравственог центра Милан Јаковљевића и припадника КПС-а из Лепосавића Радована Јовановића и од "безбедносних инстититуција у Покрајини затражио да пронађу и казне починиоце".

"Бацање експлозивних направа у Звечану и Лепосавићу, представља вандалски и кукавички чин који на овај начин потврђује наводне тврдње Приштине и дела међународне заједнице да на северу Косова и Метохије владају безвлашће и криминал", наводи се у саопштењу достављеном агенцији Бета.

"Ово је последњи час да безбедносне институције, Кфор, Еулекс и КПС престану да реализују једностраних одлука Приштине и да почну да обављају послове из своје надлежности", навео је Недељковић.

Он је изразио наду да ова два догађаја неће отићи у заборав као и претходни догађаји у којима су оштећени Срби и остали неалбанци.
Ceo tekst na
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1167852/Бомбашки+напади+на+северу+Космета.html

Ovo je sve delo paklenog plana koji se sprema Srbima na severu Kosova pre početka zime.Strane tajne službe kao i šiptarske vlasti pokušavaju da sever prikažu što je gore moguće i to pre početka i nastavka ponižavajućih pregovora
Srpske države sa okupatorima.Ovo govori da šiptari koriste Srbe protiv Srba koristeći veliki novac kao i decenijama unazad otkupom Srpke imovine širom Kosova i Metohije.

Normalno, ne zna se !

Ali se sumnja u beduine...
Oni opkorače kamile i idu 'di 'oće.
K'o će njima puta po'vatati ...!?

Jedino može da se sumnja.Možda jesu a možda i nisu.

Ja sam bio više puta u Zvečanu i nikad nisam video Šiptara.Tako da ne verujem da oni dolaze.ali ko zna.

Samo,siguran sam da ni ovaj put neće da se otkriju počinioci.

Ali imaj u vidu da na severu Kosova vlada velika mafija i kriminalci.

Ja sam bio više puta u Zvečanu i nikad nisam video Šiptara.Tako da ne verujem da oni dolaze.ali ko zna.

Evo šiptare ti si živi dokaz da tvoja vlada ima isti cilj a to je da svojim ličnim delovanjem namesti da ste svi vi šiptari u pravu.Vi najboje znate kako da se mafija i kriminalci iskoriste.

Интересантан а и истинит коментар:

Коментар дана – Kога ви “фарбате”???

05.09.2012.
“Прeдсeдник Европског парламeнта Мартин Шулц јe изјавио да узајамно признавањe Бeограда и Приштинe јeстe услов који Европски парламeнт види за улазак Србијe у чланство Европскe унијe.”
+++​
ФБ Саша Касаловић
Али како???
Па Дачић је рекао да неће да призна Косово,
а Европа је рекла да не тражи да Дачић призна ишта,
а Дачић је рекао да фуснота није битна,
а Европа каже браво на конструктивности,
а Дачић каже како је борба за права Срба на Северу битна а не фуснота,
а Европа каже браво јер јужно од Ибра није у фокусу Дачићу
а Дачић каже да преговори могу да отпочну,
а Европа каже одрекните се севера Косова
а Дачић каже применићемо споразуме које је Борко постигао,
а Борко каже ја сам већи патриота од ових на власти,
а Тома каже Европа нема алтернативу,
а Вучић каже тако је Томо,
и Вулин каже ми смо озбиљна држава, ми испуњавамо постигнуте договоре…
А народ каже… ЈЕ.АЋ.МО ВАМ МАТЕР !!!

ima ih i te kako....dolaze slobodno bez problema...

Ovo je sve delo paklenog plana koji se sprema Srbima na severu Kosova pre početka zime.Strane tajne službe kao i šiptarske vlasti pokušavaju da sever prikažu što je gore moguće i to pre početka i nastavka ponižavajućih pregovora
Srpske države sa okupatorima.Ovo govori da šiptari koriste Srbe protiv Srba koristeći veliki novac kao i decenijama unazad otkupom Srpke imovine širom Kosova i Metohije.

Klasika srpskog samounistenja jos od Dimitrija Tucovica, kojem u BG pripada glavni trg sa spomenikom!!!!!
Obzirom da je vas egzodus davno zacrtan, ODLUCITE SE: ostati ili otici!

na severu kosmeta su posteni Srbi koji se bore da sacuvaju svoju zemlju i domove.

A Srbijom je vladala VELIKA MAFIJA zvana DEMOKRATSKA STRANKA. Koje smo se resili pre koji mesec. . . .

Poslednja izmena od moderatora:
Klasika srpskog samounistenja jos od Dimitrija Tucovica, kojem u BG pripada glavni trg sa spomenikom!!!!!
Obzirom da je vas egzodus davno zacrtan, ODLUCITE SE: ostati ili otici!

Srbi na severu su tu odluku davno doneli. A ona je - ostati i umreti ako treba u odbrani svojih domova i zemlje.

A ima dosta Srba spremnih da im se pridruze u odbrani .

Интересантан а и истинит коментар:

Коментар дана – Kога ви “фарбате”???

05.09.2012.
“Прeдсeдник Европског парламeнта Мартин Шулц јe изјавио да узајамно признавањe Бeограда и Приштинe јeстe услов који Европски парламeнт види за улазак Србијe у чланство Европскe унијe.”
+++​
ФБ Саша Касаловић
Али како???
Па Дачић је рекао да неће да призна Косово,
а Европа је рекла да не тражи да Дачић призна ишта,
а Дачић је рекао да фуснота није битна,
а Европа каже браво на конструктивности,
а Дачић каже како је борба за права Срба на Северу битна а не фуснота,
а Европа каже браво јер јужно од Ибра није у фокусу Дачићу
а Дачић каже да преговори могу да отпочну,
а Европа каже одрекните се севера Косова
а Дачић каже применићемо споразуме које је Борко постигао,
а Борко каже ја сам већи патриота од ових на власти,
а Тома каже Европа нема алтернативу,
а Вучић каже тако је Томо,
и Вулин каже ми смо озбиљна држава, ми испуњавамо постигнуте договоре…
А народ каже… ЈЕ.АЋ.МО ВАМ МАТЕР !!!

.. :ok:

na severu kosmeta su posteni Srbi koji se bore da sacuvaju svoju zemlju i domove.

A Srbijom je vladala VELIKA MAFIJA zvana DEMOKRATSKA STRANKA. Koje smo se resili pre koji mesec. A uskoro cemo sve da vas pohapsimo i unistimo jednom za sva vremena bando izdajnicka i razbojnicka.
Pazi izjave - Srbijom vlada DS, a u sledećoj, "koje smo se rešili". :hahaha:
I opet energiju hoćeš da trošiš na BoTu, pa nećeš imati snage za šiptare. :D

A Srbijom je vladala VELIKA MAFIJA zvana DEMOKRATSKA STRANKA. Koje smo se resili pre koji mesec. A uskoro cemo sve da vas pohapsimo i unistimo jednom za sva vremena bando izdajnicka i razbojnicka.

A ko su Srbi ( to je i vecina) koji nisu na Severu?v Izdajice srpskog roda, neposteni,mafijasi?

I sta oni zele? Da postanu od danas na sutra Siptari? Kako te bre nije sramota da lupetas ovde pa ne znas za dosta.
A i sam zivis na Jugu Srbije.

Back