argumentovano
Iskusan
- Poruka
- 6.947
Kako neko ko misli da je zdrave pameti moze ovo i pomisliti a kamoli uraditi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da radi sa knjigama, mi smo od jedne sobe napravili biblioteku i to sve knjige nove ,jednom procitane,vecinom psihologishe trilers, slomio sam se dok sam sve izbacio na smece.Danima bacao.ovo nije normalno, kako bih uzela te knjige i spremila na neko bolje mjesto
kod mene se knjige ne bacaju na smeće. Ima ih posvuda i još uvijek stane nešto novo. Na knjige sam posebno osjetljiva, to se ne bacaSta da radi sa knjigama, mi smo od jedne sobe napravili biblioteku i to sve knjige nove ,jednom procitane,vecinom psihologishe trilers, slomio sam se dok sam sve izbacio na smece.Danima bacao.
Pa selim za Spaniju a doce da ih pokupe besplatno ako sve fino sortiram i termin kad njima odgovara.kod mene se knjige ne bacaju na smeće. Ima ih posvuda i još uvijek stane nešto novo. Na knjige sam posebno osjetljiva, to se ne baca
![]()
Vecina jesu, iako su i setali onomad sa studentima.Može kada botovi rade u prosveti. Zašto ne bi moglo? Nisu svi, ali tako te jače funkcije. Ostali samo klimaju glavom da zadrži poslove da prežive.