DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.966
Znaci ima i takvih bisera .A tek kad napišu razlog prijave "nepotrebno". Mislim koliko neko mora biti dalabu da smatra sebe kompetentnim da odluči šta je u temi potrebno ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ima i takvih bisera .A tek kad napišu razlog prijave "nepotrebno". Mislim koliko neko mora biti dalabu da smatra sebe kompetentnim da odluči šta je u temi potrebno ili ne?
Pa ti opet jediDa li vam se dešavalo da:
-Otvorite temu
- Napišete par postova i odete da jedete ili nešto drugo
- Laganica, opušteno se vratite da polako iščitate, kad ono naiđete na katanac a pola teme izbrisano
- I za kraj se zapitate ono wtf...i sve ste propustili
Pitam jer se meni ovo dešava
Kao bombu da sam bacio preko ramena i 'ladno odšetao i ostavio ljude da se kolju
P.S. Nisam namerno. Štaviše, žao mi što propustih ceo događaj.
Da li vam se desilo?
Znači neko nekoga ne simpatiše i prijavljuje mu postove i vi brišete bez da iščitate sve i vidite ima li smisla brisanje? Ne provociram, zaista, ne znam zato pitamljudi,temu sam zaključao jer je imala skoro trideset (i brojevima 30) prijavljenih postova
svaka prijavljena poruka se čita i ako ima razlog koji opravda prijavu preduzimaju se predviđene mereZnači neko nekoga ne simpatiše i prijavljuje mu postove i vi brišete bez da iščitate sve i vidite ima li smisla brisanje? Ne provociram, zaista, ne znam zato pitam![]()
Svaka prijavljena, dakle moguće iščupana iz kontekstasvaka prijavljena poruka se čita i ako ima razlog koji opravda prijavu preduzimaju se predviđene mere
Cela tema je bila bez svadjalackog tona..Spama jeste bilo, ali gde ga nema...Meni obrisane dve poruke kojima sam se salila, a jedna zvuci- Onda je u reduljudi,temu sam zaključao jer je imala skoro trideset (i brojevima 30) prijavljenih postova
Шта се десило? Тема се затворила пре него што си стигла да пријавиш за спам моју поруку у којој се спомиње Пепа прасе?Svaka prijavljena, dakle moguće iščupana iz konteksta
Ne znam ni kakvu konekciju sa temom ima ona u kojoj se spominje Pepa prase i skakutanje po baricama, al' ajd![]()
Ne bi svakako ni došle na red moje prijave da sam kojim slučajem i ja Tetkica Tužibaba poput tebe, od tvojihШта се десило? Тема се затворила пре него што си стигла да пријавиш за спам моју поруку у којој се спомиње Пепа прасе?![]()
Проблем свих вас надобудних је што неминовно испадате глупи у друштву, јер етикетирате на основу претпоставки.Ne bi svakako ni došle na red moje prijave da sam kojim slučajem i ja Tetkica Tužibaba poput tebe, od tvojihSamo uživaj i prijavljuj
![]()
Važi, samo se odmakni od meneПроблем свих вас надобудних је што неминовно испадате глупи у друштву, јер етикетирате на основу претпоставки.
Уместо да то не радите, или ако омашите да се извините, ви вређате или се правите мртви.
Веселка, нисам пријавио ниједну поруку на затвореној теми! И шта ћемо сад?
ajde da se ne bockate da ne zaključam i ovu temu XD
Aha, znači javno se kurchi a tajno kmeči...Ja makar iza svojih reči stojim.ljudi,temu sam zaključao jer je imala skoro trideset (i brojevima 30) prijavljenih postova