Bacanje "bombe"

Da li vam se dešavalo da:
-Otvorite temu
- Napišete par postova i odete da jedete ili nešto drugo
- Laganica, opušteno se vratite da polako iščitate, kad ono naiđete na katanac a pola teme izbrisano
- I za kraj se zapitate ono wtf...i sve ste propustili

Pitam jer se meni ovo dešava 😂
Kao bombu da sam bacio preko ramena i 'ladno odšetao i ostavio ljude da se kolju :lol:

P.S. Nisam namerno. Štaviše, žao mi što propustih ceo događaj.

Da li vam se desilo?
Pa ti opet jedi :per:

ljudi,temu sam zaključao jer je imala skoro trideset (i brojevima 30) prijavljenih postova
Cela tema je bila bez svadjalackog tona..Spama jeste bilo, ali gde ga nema...Meni obrisane dve poruke kojima sam se salila, a jedna zvuci- Onda je u redu 😀. Cak I poruke na koje sam odgovarala shvatila sam kao salu...Znaci, prema gornjim navodima tuzibaba je onaj sa kim ucestvujes u trenutnom dijalogu, jer zasto bi neko sa strane navodio tvoje poruke kao neprikladne. Ucestvovala sam u temi, zato znam kakav je celokupan tok..

Svaka prijavljena, dakle moguće iščupana iz konteksta :)
Ne znam ni kakvu konekciju sa temom ima ona u kojoj se spominje Pepa prase i skakutanje po baricama, al' ajd ;)
Шта се десило? Тема се затворила пре него што си стигла да пријавиш за спам моју поруку у којој се спомиње Пепа прасе? :hahaha:

Шта се десило? Тема се затворила пре него што си стигла да пријавиш за спам моју поруку у којој се спомиње Пепа прасе? :hahaha:
Ne bi svakako ni došle na red moje prijave da sam kojim slučajem i ja Tetkica Tužibaba poput tebe, od tvojih :D Samo uživaj i prijavljuj :)

Ne bi svakako ni došle na red moje prijave da sam kojim slučajem i ja Tetkica Tužibaba poput tebe, od tvojih :D Samo uživaj i prijavljuj :)
Проблем свих вас надобудних је што неминовно испадате глупи у друштву, јер етикетирате на основу претпоставки.
Уместо да то не радите, или ако омашите да се извините, ви вређате или се правите мртви.
Веселка, нисам пријавио ниједну поруку на затвореној теми! И шта ћемо сад?

Проблем свих вас надобудних је што неминовно испадате глупи у друштву, јер етикетирате на основу претпоставки.
Уместо да то не радите, или ако омашите да се извините, ви вређате или се правите мртви.
Веселка, нисам пријавио ниједну поруку на затвореној теми! И шта ћемо сад?
Važi, samo se odmakni od mene ;)

Back