Бацачи или хрчкови

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Шта радите са стварима које не носите, не користите, које су вам вишак?

Ја нити имам жељу да чувам такве ствари, нити за њих имам места у стану.

Радо и често бацам, то ми причињава велико задовољство.

Мој муж је склон чувању свакојаких папирића, рачуна, уверења, визиткарти, не зна ни он сам шта све има по неким кесицама и кутијама. Убеђен је да ће му то кад-тад затребати. :roll:

С времена на време то преберем, а он са страхом разгледа сваку хартију да му не би промакао неки кључни документ, типа гаранција за фен од пре пет година.

Књиге које ме више не занимају продајем антикварима. Падне прилична кинта.

Пре десетак дана сам на пијаци увалила једну стару ташну једној што има тезгу са половном кожном галантеријом. Хиљадарка- хиљадарка.

Poslednja izmena od moderatora:
У орману немам ништа што не носим, немам сентименталности према одећи и обући.

Обућу коју носим и волим, редовно поправљам и стављам нове флекице. Да не би неко помислио да нешто бацам тек тако.

Књиге које ме више не занимају продајем антикварима. Падне прилична кинта.

Пре десетак дана сам на пијаци увалила једну стару ташну једној што има тезгу са половном кожном галантеријом. Хиљадарка- хиљадарка.

Е, то има смисла, паметно.

Не, не књиге, продао сам неке књиге, али неке не бих дао да ме кољу, типа, да ми страдају у пожару, оплакивао би их данима.
Грам. плоча имам пуни подруми ....

Е, то има смисла, паметно.

Не, не књиге, продао сам неке књиге, али неке не бих дао да ме кољу, типа, да ми страдају у пожару, оплакивао би их данима.
Грам. плоча имам пуни подруми ....

Нормално да постоје књиге које бих у склониште понела да загусти. Имам поприличан број одабраних.

Плоча к'о шаше, имам и грамофон још увек. Муж иде на берзу и ту и тамо прода неки винил.

Шта радите са стварима које не носите, не користите, које су вам вишак?

Ја нити имам жељу да чувам такве ствари, нити за њих имам места у стану.

Радо и често бацам, то ми причињава велико задовољство.
sto bacati prodaj il pokloni,ja nosim sve dok se ne raspadne

Мој муж је склон чувању свакојаких папирића, рачуна, уверења, визиткарти, не зна ни он сам шта све има по неким кесицама и кутијама. Убеђен је да ће му то кад-тад затребати. :roll:

С времена на време то преберем, а он са страхом разгледа сваку хартију да му не би промакао неки кључни документ, типа гаранција за фен од пре пет година.

Pa pametan covek, sta znas kad moze nesto da ti zatreba.
I ja isto tako, nikad nista ne bacam.
Sva sreca pa imam dovoljno mesta gde sve to da stavim.

Па и бацам кад се распадне, сигурно нећу да бацим неношену ствар.
nije mi zvucalo ovo које не носите, не користите, које су вам вишак da nemas takvih stvari..tesko se odlucim za nesto i dugo biram ali kad naletim to je bas upecatljiva stvar i ne kupujem tako cesto..kvalitetno i traje i ne dosade mi brzo stvari

nije mi zvucalo ovo које не носите, не користите, које су вам вишак da nemas takvih stvari..tesko se odlucim za nesto i dugo biram ali kad naletim to je bas upecatljiva stvar i ne kupujem tako cesto..kvalitetno i traje i ne dosade mi brzo stvari

Нисам мислила само на одећу, него и на све остале кућне предмете па и намештај и тепихе.
Што се тиче одеће, не правим грешке типа купим а не носим. Све носим.
Али, има људи који купују без икаквог плана па им стоји у орману.

Šaljem svaka 6 meseci po dva kofera stvari za oblačenje dvema familiji koji nisu tako imućni da redovno kupuju.Nekada ima stvari iz butika sa etiketom još novo.
Ima tu mojih a ima i od komšija-komšinica koji to donesu kod mene ja izaberem šta je lepo i šaljem za Srbiju.

И склон је чувању паковања техничке робе, па чак и оних пикљавих слушалица за мобилни из кинеског локала.

Nije smešno.
To i ja radim! :p

Ja sam u podrumu napravio police ( ukupno 6-8m2) na koje može da spakuje ceo kamion u delovima :D pa tu uredno štekam šta može da mi zatreba ( kao za zagrobni život Ramzesa trećeg :rotf: ).
Kompjuterski delovi, alat za vodovod, alat za krečenje, alat za drvenariju, alat za elektroniku je u stanu... nego da nastavim - alat za sve i svašta, udžbenici od osnovne do fakulteta upakovane u najlon, knjige, policijski šlem zaplenjen 5. oktobra :D , prazne konzerve gotove hrane ( korisno za 500 namena), razni delovi...

Kad vidim svoju policu - meni toplo oko srca. :heart: Ja je volim i ona voli mene

Poslednja izmena:

Back