Babu nisam silovao, samo sam je pljeskao po dupe!

rotf.gif
...

:zcepanje:

Trgovište je jedna od najsiromašnijih opština, tako da ne čudi da je ovaj mučeni čovek pao toliko nisko i rešio da prodaje svoje telo.
Tužna je ovo priča. Ova zemlja tom čoveku nije pružila šansu da postane nešto više od babojebca za pare.

Pruzila mu je sigurno sansu da uzme motiku u ruke ali verovatno nije hteo. Sta bi trebalo, da ga postave za advokatskog pomocnika, pa on je nepismen, sta ocekujes???

dobro jeste smešno kako je ovo napisano......kako način pisanja tako i sama žalba.......međutim u celoj ovoj priči najstrašnije je to da se dokumenta od važnosti u ovom slučaju žalba pojavljuje u javnost.....neću da ulazim u to koliko ima gramatičkih grešaka......reč je o rurarnoj sredini gde ljudi i nemaju mnogo ambicija po pitanju pismenosti ali tako je i u drugim sredinama.......pešter je tek senzacija.....tamo se ljudi sa x potpisuju........neću da se bavim ni samim sadržajem žalbe......ali ljudi moji ko to ima prava da dokumente o slučaju koji je u toku stavlja na uvid javnosti.....shvatam da se ovde stavlja akcenat na nepismenost i smešan sadržaj žalbe ali ko sme da ovo pusti u javnost......ovaj što je babu lupkao po guzi sad treba da tuži sudstvo zbog objavljivanja žalbe.......onaj koji je to učinio je veća opasnost po sistem od ovog nepismenog ebača baba.......ebača baba......:think:......ovaj ebe babe a onaj drugi krka babe......ljudi da ovo nije podmladak stranke penzionera pups-a.......:rotf:

Sto bi uzimao motiku kada za 'sat vreme' moze da zaradi 50 evra...
"ako date 50 eura, mozete da se uverite"...
jadnicak....

:hahaha:

Što je najgore, ja mu verujem da je stvarno tako bilo. Verovatno baba nije bila zadovoljna "uslugom" pa nije 'tela da mu plati, siromašak...

Ali kako je to sročeno, hit :hahaha1: Pa još kako brani svoju muškost. Ne može tamo u nekom optužnom predlogu da stoji "2 minute". Šta dve minute, ima sudski veštak da se pozove. A može i gospođa sudija lično da proveri... :lol:

Što je najgore, ja mu verujem da je stvarno tako bilo. Verovatno baba nije bila zadovoljna "uslugom" pa nije 'tela da mu plati, siromašak...

Ali kako je to sročeno, hit :hahaha1: Pa još kako brani svoju muškost. Ne može tamo u nekom optužnom predlogu da stoji "2 minute". Šta dve minute, ima sudski veštak da se pozove. A može i gospođa sudija lično da proveri... :lol:

:hahaha: :hahaha1:

Back