Babe pravaranti na Facbook

Autorska tema.

Da li vam se dešavala da vas na Facebooku stajrtuje slika sa nekom lepoticom i vi je prihvatite kada ono ispostavi se da je neka baba koja pokušava da se ogrebe za mlađeg muškarca. Postavi profilnu sliku svoje ćerke ili mlađe rođake i pece naivne muškarce. Ja sam naseo najmanje nekoliko puta i to posebno još ako je zajednički prijatelja sa nekom osobom koju vi lično poznajete.

Moj savet za sve vas:

Ako vas startuje neka lepotica ili ako vi startujete neku lepoticu zato što je zajednički prijatelje sa nekim vašim prijateljem, dobro proverite da li je profil legitiman i da li sadrži više slika sa nekom babom. Ako sadrži više slika sa nekom babom blokirajte je.
Sta fali babi

:hahaha:

Mačke nisu na prodaju Jugoslave! Ne brukaj nam vrstu! :D
49bmjo.jpg

🐈 🐈‍⬛

Autorska tema.

Da li vam se dešavala da vas na Facebooku stajrtuje slika sa nekom lepoticom i vi je prihvatite kada ono ispostavi se da je neka baba koja pokušava da se ogrebe za mlađeg muškarca. Postavi profilnu sliku svoje ćerke ili mlađe rođake i pece naivne muškarce. Ja sam naseo najmanje nekoliko puta i to posebno još ako je zajednički prijatelja sa nekom osobom koju vi lično poznajete.

Moj savet za sve vas:

Ako vas startuje neka lepotica ili ako vi startujete neku lepoticu zato što je zajednički prijatelje sa nekim vašim prijateljem, dobro proverite da li je profil legitiman i da li sadrži više slika sa nekom babom. Ako sadrži više slika sa nekom babom blokirajte je.
Ej bre, čovek kaže nešto tu,Kako ga neka baba obmanula na Fejsu.Starterovala ga slika lepote,A ispostavi se da je baba iz obližnjeg sela rođena.

Pa on uzeo i prihvatio tu sliku,Mislio - "Evo sreće, žena mi se smeška."A kad ono, kao da mu dušu izvadi,Slika babe, a ne mladosti i lepote.

Sad ovde ja savetujem sve vas,Kad vidite takvu sliku, stanite malo.Proverite profil, proverite sve,Da ne bi naleteli na babu iz kraja.

Isto važi i kad vi nešto startujete,Lepoticu hoćete, a dobijete babu.Pa gledajte slike, proveravajte dobro,Da ne bi vama slično dogodilo.

Zato, ljudi moji, oprez je ključ,Na Fejsu ima svakakvih priča i muč.Ne nasrtajte na lepotice bez razmišljanja,Jer možda vas čeka neka baba sa sela.

I ako vam se desi takva zbrka,Blokirajte je odmah, nema tu šta.Sačuvajte sebe od takvih trikova,I ne dajte da vas baba prevareni oka.

Back