Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Babadevojke su osobe koje su izgubljene u prostoru i vremenu. Svaka cast izuzecima ali ja takvu jos nisam sreo. Kazu mnogo si star. A ja, pa dobro starost je relativna imam 45 godina. Izgubljene su u vremenu jer da mi to kaze neka koja ima 25 ili 30, ajde i neka od 35 nema nista lose jeste za njih sam mator ali to kazu one koje imaju 38, 40, 44 godine. Evo bas zadnja upoznamo se na fejsu sve super pisali jedno nedelju dana ona cak izjavila i ljubav u smislu da me bas zgotivila i zavolela. I sad vidimo se mi i ona meni malte ne odma, jaaaooo pa ti izgledas mnogo staro. A ona ima 43 godine. Znaci sta drugo nego osoba izgubljena u vremenu i prostoru. Ona sa svojih 43 hoce da upozna nekog od 30 ili 35, a ne zapita se da li oni nju zele takvu matoru. Realno neka pred menopoauzu ili u menopauzi nikad ne moze da se takmici u lepoti sa nekom koja ima 25 ili 30. Pa cak ajde da je neka nadprosecna lepotica za svoje godine a ono na sve lici ali na zensko tesko. Glava ko u bika, ima preko 100 kila, bore po licu kao i ja u ostalom itd itd. Treba da bude srecna da neko i zeli da je upozna a ona jos i bira po fizickom izgledu.
Poslednja izmena: