Baba Vanga za 2021.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
127.308
Pocetkom godine se kace prorocanstva uglednih proroka sta ce nam se sve desiti u nastupajucoj godini.

Ali nesto ne videh da su se ikad vracali u nazad i gledali sta su zaista i pogodili.

Da krenemo sa cuvenom Baba Vangom..

ovo su njena prorocanstva za proteklu 2021.

https://www.krstarica.com/zivot/ziveti-zivot/sta-je-baba-vanga-predvidela-za-2021-godinu/

Vangelija Gušterova, poznata i kao Baba Vanga, nosila je nadimak „Nostradamus Balkana“. Pred početak svake godine, njena predviđanja se ponovo čitaju, a evo šta je predvidela za 2021.

Ona je, inače, „predvidela“ događaje sve do 5079. godine, za koju smatra da će tada svet prestati da postoji.

Neposredno pred svoju smrt 1996. godine, Vanga je predvidela da će upravo 2021. godina biti ta u kojoj će biti „pronađen lek protiv karcinoma“. Osim ovoga, tvrdila je i da će 45. predsednik SAD (što je Donald Tramp), „bolovati od misteriozne bolesti, od koje će ogluveti i imati oštećenja na mozgu“

Za 2021. je predvidela i atentat na „najmoćnijeg čoveka Kremlja“, ali i to da će izvesni „Zmaj“ ovladati čovečanstvom. Tvrdila je i da će upravo predstojeće godine islamski teroristi da napadnu Evropu, a da će koristiti hemijsko oružje.

„Doći će teška vremena, ljude će deliti vera. Bićemo svedoci velikih katastrofa, koje će promeniti sudbinu čovečanstva, Ipak, to će učiniti i da se svest ljudi promeni“, navodno je rekla.

rekao bih da je jedino nestorovica pogodila da ce pokrenuti partiju zmajeva :D

Poslednja izmena:
Bogami smejte se vi ali pokojnom ocu mog skolskog druga koji je nesto osamdesetih radio u Bugarskoj i sa par kolega iz zezanja otisao kod Vange, sve je baba jezivo pogodila. Prvo ni taj covek ni njegova porodica nisu verovali uopste pa su nam pricali nesto sto im je ta baba predvidela ali kad je to pocelo da se dogadja oni se zatvorili u sebe nego mi je taj drug ispricao u poverenju sve. tako da sam bio svedok onoga sto znam da ce se desiti i to se njima i desilo do kraja, jezivo da se dogadja a oni nista ne mogu da promene. Eto i mene kao starog nevernika i skeptika ovo me i dan danas izbacuje iz koloseka

Pročitajte šta je predvidio Nostradamus (poznat i kao Michel de Nostredame) za 2022. godinu.

Smrt političkog lidera/ice

"Nastupit će iznenadna smrt važne političke ličnosti. Njegov/njen nasljednik/ca će ubrzo preuzeti vlast", navedeno je u spomenutoj knjizi.

Neki smatraju da se ovo predviđanje odnosi na Kim Jong-una, dok su drugi sigurni da je riječ o kraljici Elizabethi. Manji broj ljudi misli da ova sudbina čeka Joea Bidena.

Katastrofalni efekti klimatskih promjena

"Sunce biti naročito štetno. U Crnom moru će se dogoditi nezapamćeni pomor riba."
Inflacija i glad

"Visoka je cijena pšenice. Čovjek je u očaju. Počeo je jesti svoje bližnje."

Inflacija u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i svijetu je najveća u posljednje četiri decenije. Ovo će uzrokovati nemire. Iako je Nostradamus očigledno spomenuo kanibalizam, mnogi se nadaju da je ovo ipak metafora.

Porast upotrebe veštačke inteligencije

"Mesec iznad planine. Gleda ga novi mudrac čiji je mozak usađen. On je besmrtan."

Tehnologija postaje sve naprednija. Ljudi strahuju da će veštačka inteligencija preuzeti „običnog” čoveka.

Raspad Evropske unije

„Sveti hramovi će svoje temelje postaviti.

Iako ovo predviđanje u političkom smislu zvuči nedefinisano, stručnjaci su uvereni da je reč o raspadu Evropske unije. Smatraju i da je Bregzit označio početak raspada, a da će se sledeće godine Evropska unija definitivno potpuno raspasti.

Izvor - https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/sta-je-nostradamus-predvidio-za-2022-godinu/211229124

Back