Baba rodila sopstvenog unuka

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Jedna žena u Mejnu početkom ovog meseca rodila je sopstvenog unuka.

Iako deluje suviše komplikovano, zapravo je reč o tome da je Linda Sirois bila surogat majka svojoj kćerki koja zbog srčanih problema ne bi mogla da iznese trudnoću.

Carskim rezom ova baka je rodila zdravog Mejdena Heberta, dok je njegova mama Ejndžel prisustvovala porođaju.

- Gledala sam na to kao na bejbisiting tokom nekoliko meseci – rekla je Sirois, koja je trudnoću odlično podnela, pa čak nije imala ni jutarnju mučninu.

Uz to, nije joj teško palo da bude surogat majka svom rođenom unučetu.

- To je njihovo dete. Ja sam bila samo “soba za iznajmljivanje” – rekla je ona, dodajući da to nije ni malo neuobičajeno u Americi.

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/315815-samo-u-americi-baba-rodila-sopstvenog-unuka-foto

meni je ovo bolesno :bljak:

eto kako rezonuju nezreli klinci koji procitaju ozbiljnu vest..
ovo je reakcija koja odgovara uzrastu 13-o god. deteta..

majka je samo ''iznajmila'' matericu u koju je usadjena oplodjena jajna celija njene cerke, spermom njenog zeta..
majka je bila bukvalno inkubator..
na ovaj nacin spreceno je da se neka druga zena, kao sto se desavalo, mozda predomisli i zadrzi bebu koja nije njena..
sve manje parova danas moze da donese zdravu bebu prirodnim putem..
ne mogu da kazem da je gest divljenja vredan, jer bi svaka normalna i zdrava majka to uradila za svoje dete..
meni je ovo sasvim normalno..

Jedna žena u Mejnu početkom ovog meseca rodila je sopstvenog unuka.

Iako deluje suviše komplikovano, zapravo je reč o tome da je Linda Sirois bila surogat majka svojoj kćerki koja zbog srčanih problema ne bi mogla da iznese trudnoću.

Carskim rezom ova baka je rodila zdravog Mejdena Heberta, dok je njegova mama Ejndžel prisustvovala porođaju.

- Gledala sam na to kao na bejbisiting tokom nekoliko meseci – rekla je Sirois, koja je trudnoću odlično podnela, pa čak nije imala ni jutarnju mučninu.

Uz to, nije joj teško palo da bude surogat majka svom rođenom unučetu.

- To je njihovo dete. Ja sam bila samo “soba za iznajmljivanje” – rekla je ona, dodajući da to nije ni malo neuobičajeno u Americi.

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/315815-samo-u-americi-baba-rodila-sopstvenog-unuka-foto

meni je ovo bolesno :bljak:

Sta ti je bolesno? Pa znas kako to ide? Cerkina jajna celija je oplodjena od strane muza ili koga vec pa je ubacena u matericu od majke/babe...

Ako mi veruješ na reč - i meni !
Čak me provocira na povraćanje.
Iščašeni Ameri.
Kao da nisu mogli naći neutralnu ženu da zameni babu !?
Bolesnici jebbeni !
:bljak::bljak::bljak:

znas li koliko je bilo takvih neutralnih slucajeva, gde se surogat majka predomislila i odlucila da zadrzi bebu koju je rodila..
nije njena jajna celija, nije spermatozoid njenog ni decka ni muza, ali je bebu posle trudnoce od 9 meseci smatrala svojom..
u redu je inkubator, a nije u redu telo ciju cak genetiku ima beba?
ne daj boze da zatreba, jel bi isti stav imao kad bi ti majka ponudila bubreg ili neki drugi organ?
ovde je samo ustupljena materica..

znas li koliko je bilo takvih neutralnih slucajeva, gde se surogat majka predomislila i odlucila da zadrzi bebu koju je rodila..
nije njena jajna celija, nije spermatozoid njenog ni decka ni muza, ali je bebu posle trudnoce od 9 meseci smatrala svojom..
u redu je inkubator, a nije u redu telo ciju cak genetiku ima beba?
ne daj boze da zatreba, jel bi isti stav imao kad bi ti majka ponudila bubreg ili neki drugi organ?
ovde je samo ustupljena materica..

Retoričko pitanje !
Nema poistovećivanja materice i bubrega.
Ciljevi transplantacije bubrega i ugradnje fetusa su neuporedivi.
U prvom slučaju se spašava život,a u drugom pokušaj da se stvori.
To stvaranje podrazumeva i etičnost !
Da se ne stvara košmar detetu kad odraste...

Retoričko pitanje !
Nema poistovećivanja materice i bubrega.
Ciljevi transplantacije bubrega i ugradnje fetusa su neuporedivi.
U prvom slučaju se spašava život,a u drugom pokušaj da se stvori.
To stvaranje podrazumeva i etičnost !
Da se ne stvara košmar detet
u kad odraste...

moze i da mu se ne stvori..jednostavno ga ne rode..
da li stvarno mislis da ce dete koje je rodjeno na takva nacin da ima kosmar kad mu se objasni da je rodjeno uz pomoc bake koja je za njega bila inkubator dok nije doslo vreme da dodje na ovaj svet?

kosmar bi bio kad bi njegov tata spavao sa bakom,pa ga onda ona rodila, a mama bi mu bila sestra..
al nije tako..ovde su stvari tako kristalno jasne..
nauka napreduje..na srecu koristi se i u dobre svrhe, a nije samo u sluzbi rata i oruzja za masovno unistenje..
a mi smo sa rezonima zaostali..

silovanje prirode je i antibiotik koji dobijes kad imas bakterijsku infekciju..
silovanje je i kad dobijes vakcinu protiv raznih bolesti na rodjenju, pa ti u startu produze zivot jer si imun na neke teske bolesti..

Bilo je u novinama da su i muskarcu nakalemili da rodi ,neznam sta je bilo na kraju ...na to sam mislio i gde su granice oce li i deda da radja kasnije a mi da prihvatamo kao dostignuce?

Bilo je u novinama da su i muskarcu nakalemili da rodi ,neznam sta je bilo na kraju ...na to sam mislio i gde su granice oce li i deda da radja kasnije a mi da prihvatamo kao dostignuce?

Taj lik je rođen kao žensko, ali je nakon promene pola zadržao ženske reproduktivne organe, pa je zato mogao da rodi. Mada mi je jako čudno da tu osobu oslovljavam u muškom rodu, pošto baš i nije muško, a nije ni žensko... nešto je između. :neutral:

Ovo je nešto potpuno drugačije.

Poslednja izmena:

majka je samo ''iznajmila'' matericu u koju je usadjena oplodjena jajna celija njene cerke, spermom njenog zeta..
na ovaj nacin spreceno je da se neka druga zena, kao sto se desavalo, mozda predomisli i zadrzi bebu koja nije njena..
ne mogu da kazem da je gest divljenja vredan, jer bi svaka normalna i zdrava majka to uradila za svoje dete..

:) :)

dobro ti kad oćeš da zatrudniš ti prenesi embrion u svoju ćerku, nemam ništa protiv :)

a ovo sve manje parova...možda sebe računaš u tu većinu, jbga, ne znam

Back