Baba Olbrajt ponovo na metli ?!

Mani se ti statistike!

10DM~5EUR

1993. ja izvedem devojku u restoran na večeru. Ne bilo kakvu, nego bogatu večeru. To me košta 8DM. Svircima ostavim 1DM (ljube mi dupe). I još mi ostane ona 1DM za piće za nas dvoje u nekom kafiću.

2008. Za 5EUR jedva da možeš kupiti burek i jogurt. Priznaćeš da baš i nije romantično izvesti devojku na burek.

15g je proslo burazeru, mislim da ce zena da se zadovolji i burekom ;)

Mani se ti statistike!

10DM~5EUR

1993. ja izvedem devojku u restoran na večeru. Ne bilo kakvu, nego bogatu večeru. To me košta 8DM. Svircima ostavim 1DM (ljube mi dupe). I još mi ostane ona 1DM za piće za nas dvoje u nekom kafiću.

2008. Za 5EUR jedva da možeš kupiti burek i jogurt. Priznaćeš da baš i nije romantično izvesti devojku na burek.

zaboravio si da kazes , da ti je te 93. plata bila 5 - 15 DM......zavisi da li si je promenio u devize odmah ispred firme, ili si cekao dva sata da stignes do kuce............:think:

a priznaces, da je syebati celu platu na veceru i ljubljenje doopeta od sviraca, suludo...........:roll:

Tako sto se javno zalazu za zabranu a tajno ih finansiraju.

:dash::dash::dash: ok, KAKO to znas, ali ovaj put dokaze ok? Zivim vec dugo u Nemackoj ali ovako nesto ni gore nisam cuo :dash::dash:

Mislim da je glupavo usporedjivati NPD i SRS?

Zasto? Pa i jedni i drugi placu za Hitlerom i nacizmom, i jedni i drugi mrze strance i u svojoj drzavi su poznati po kriminalu i nasilju, i jedni i drugi su RADIKALNI!

:dash::dash::dash: ok, KAKO to znas, ali ovaj put dokaze ok? Zivim vec dugo u Nemackoj ali ovako nesto ni gore nisam cuo :dash::dash:

Zasto? Pa i jedni i drugi placu za Hitlerom i nacizmom, i jedni i drugi mrze strance i u svojoj drzavi su poznati po kriminalu i nasilju, i jedni i drugi su RADIKALNI!

Ja mislim da je diskusija izmedju nas dvojice lisena osnove ako su za tebe Radikali isto kao i neonacisti?!

Ja mislim da je diskusija izmedju nas dvojice lisena osnove ako su za tebe Radikali isto kao i neonacisti?!

Isti nisu, (neonazis imaju obrijane glave, radikali su bradati :hahaha: - sorry nisam odoleo), ali imaju previse toga zajednickog da bi ih mogao odvojeno gledati, citajuci ovde neke njihove textove odmah me podsete na one druge, i obrnuto, potomci i jednih i drugih su se u WW2 borili na istoj strani (po njihovim vlastitim izjavama), imaju istu rec u svom nazivu, kao sto i sam mozes da vidis, http://images.google.hr/images?hl=hr&resnum=0&q=rechtsradikale&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi , prema tome, ako ti se ovo ne svidja mozemo sto se mene tice da prekinemo diskusiju, ja nemam sta da izgubim.

Mani se ti statistike!

10DM~5EUR

Oženi se! Žene inace radikali i ne vode nigdje iz kuce....:cmok:

Back