Imam sad čudo kanala preko tva u sred njemačke .
29 novembra bila je Katastrofalna svadja na farmi laju ono nebi pas s maslom pojeo
I juče na B92 emisija o HIV osobama pa čak o zenama koje su uprkos te bolesti rodile zdravo dete
Sad se ja pitam da li bi pristale na čoveka sa tom dijagnozom ili vi Dečki na ženu sa tom dijagnozom .
Imali ljubav granice ?
Љубав нема границе, али смо ми ограничени.
Уколико погледаш теме "Рибетина" и "Коме би сте дале" видећеш да без обзира на нијансе у оцени и процени физичке
спољашњости и мушкарци и жене увек бирају ону или оног ко је здрав.
У почетку везе бирати неког ко је тешко болестан јесте болесно и то се противи и нашем инстикту и нашем разуму.
Уколико смо већ с неким у чврстим везама и тај неко накнадно тешко оболи и нађемо се заједно у заиста тешкој ситуацији
онда ту на сцену ступа љубав. Пошто је волимо онда и саосећамо, а пошто саосећамо онда и делујемо у истом правцу оздрављења.
Но како то често бива љубав јесте јака, ал ми смо слаби.
Они јачи остаће до краја па куд пукло да пукло, они слабији посрнуће и неће издржати и на овај или онај начин напустиће
болесну особу. И сад се питате какав сам или каква сам ја и како ћу, не дај Боже, поступити тада?
Па како и иначе свакодневно поступамо.
Ово са тешким болестима је само екстремни и нешто ређи облик нама добро знаног, готово свакодневног искушења,
свакодненовног изазова на различитим нивоима у различитим животним ситуацијама, где смо свакодневно изложени избору
да ли поступити добро или корисно, што би Шекспир рекао: "Бити пизда или не - питање је сада?"
А као што знамо "Ко изда - пизда".
-----------------------
А да је Б92 извор заразе, вала јесте, увек био и остао.