Evo ovako, ja imam 15 predmeta a od tih 15 profesora, ima jedna normalna... i jos jedna.. dakle:
*srpkinja: smara ko niko. Ocenu koju si dobio na prvom pismenom, imaces do kraja skolovanja. Devojci koja je citala Bibliju na casu dala je 5 a meni i drugarici, koje smo bile prva i druga na opstinskom, nije dala nista.
*francuskinja: ne konta kad nekog nema, zmirka (tik?), akcenat uzasan - i srpski i francuski...
*engleskinja: ona bi mogla da se provuce kao normalna :wink: zna engleski, mlada je -> izdrzljiva i simpa
*latinjara: to je ona normalna i NAJBOLJA PROFESORKA U SKOLI! Zadnjih par nedelja uopste nemam osecaj da je ona na casu tu da nas nesto nauci, nego da se zeza s nama... skroz je opustena, ma super je
*muzicara: Madjarica, sto je naravno potpuno nebitno ali ostavlja akcenat. Kod nje na casu je savrsena tisina, u suprotnom se dere (s akcentom

,,Miiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiii!!!'' Ludira se na casu, prica kako ,,piramide nicemu ne koriste'' i nemirne ucenike opominje: ,,Kad uzmem ovaj rastimovani klavir, bacicu te njime kroz prozor!''
*likovnjara: To mi je razredna :wink: Pa, u sustini je skroz dobra, samo malko cudno prica... i izgleda...

*|istoricarka: Trenutno se koriste 3 udzbenika, ona ispituje iz najnovijeg koji imaju 2 od 30 ucenika iz odeljenja ali srecom ja sam jedna od ta dva

*geograficarka: E ta je posebna prica. Pijana ko smuk - uvek. A kako tek prica... szimanje, sbijanje, krstalast skrljci itd. Kod nje NIKO ne prati na casu, neki slusaju mjuzu, neki cackaju mob, neki citaju novine, neki turpijaju nokte...
*biologicarka: Strah i trepet za nas prvacice. Sta jos reci
*matematicarka: Kasni redovno po 15 minuta, pise-brise, ali nije toliko losa sto se tice ocenjivanja. I naravno uzrecica joj je: ,,Miso je l to jasno?''
*hemicarka: Mogu da pisem tri dana i tri noci, ali cisto sumnjam da nekog zanima :wink:
*fizicar: takodje
*fizickar :wink: : pa...
govori ,,visociji'' :wink:
To je ono najvaznije.... ima ih jos par.. ali dosta za sad...
:wink:
PS Morty, stvarno ti je predavala ona zenska???