[b]Koji MP3 player treba da kupim ?[/b]

gospodin

Početnik
Poruka
15
U dilemi sam koji mp3 player bi trebao da pribavim? Moji kriterijumi za nabavku su sledeći : 1. da ima 512 MB ; da ima radio; da ima garanciju proizvođača; da je stabilan i čvrst; da ima dovoljno veliki display ( makar 3 reda texta; i da ima polikolorni displey( ne u boji, nego da svaka celina ima svoju boju.), da ima svoju futrolu, kvalitetne slušalice, mikrofon i sl.
Razmišljao sam između take MS od 512MB, iRiver ( ali od 255 MB košta neverovatnih 12.000,oo.din(?!), kao i MSI MEGA 511 Sport od 512 MB, ali i on ima jaku cenu.
Na netu sam gledao sledeće player:Jet Audio Ocean blue iAudio U2, firme Cowon iz USAi iAudio I5od 512 MB. ali gde ove proizvode da nabavim u Srbiji? Koliko se njihova cena kreće 2napolju" (D)? Kakv je Sony? Odnos cena / kvalitet ? :?:

Slažem se, ali da li postoji neka jeftinija varijanta a kvalitetnija, ili , da li je pametnije nabaviti mobilni telefon sa mp3 pleyerom, i koliko taj pleyer može " da završi posla" ili to nije ni player, ni telefon ni kamera ? Pomoć, uskoro idem u Nemačku, a tamo mora nešto da nađem do 100€. Mogu li, i šta je najbolje?

Back