B-coplex

Precizno navedes B kompleks, on se pita da li si mislio na B kompleks.

Ne patetisi cinicno, nije nikada na odmet PITATI. Ko pita ne skita. Lik nije napisao da li smem uzimati VITAMINE uz lekove, nije napisao vitamine B grupe, B kompleks, nego je samo napisao da li smem uzimati "B-coplex" i to bez M.

Da l je on sada nepravilno iskuckao, ili zaista postoji takva nekakva glupost koja nema veze sa vitaminima B, nego se tako zove, nego homeopatsko sranj.e ili je naziv nekog leka sa prirodatim vitaminima B, koji se ne gadjaju dobro sa lekom Lexaurin, koji je bromazepam, benzodiazapin zapravo.

U principu, odgovor je da, moze uzeti, jer se radi o VITAMINIMA, da ne sme to da uzme, onda ne bi trebalo ni da jede hranu gde ima B vitamina a to se ne moze izbeci tako lako niti znaju ljudi.

Ali opet, us vakom slucaju ne treba piti nesto na svoju ruku, vec po preporuci lekara, sto je vrlo cesto i slucaj - lekari pored propisane terapije daju i mozda malo magnezijuma i neke vitamine iz B grupe posebno B6 i B12 zbog nerava i uopste psihickog boljitka.

Dakle, NIJE PRECIZNO NAVEO. Da je naveo "Da li smem da pijem VITAMINE iz grupe B, iz B kompleksa, ne bi dobio moje pitanje "Je l mislis na vitamine kompleksa B?"
Dakle da, PITAM. Ne vidim prostora za neki cinizam, i to od strane neznalice koja prica da je zemlja ravna ploca. Vidi se da naslucujem 95% sta je zaista pitao i na sta je mislio, ali kao sto rekoh, ipak je bolje pitati i biti siguran 100% (sto je nekada veoma tesko, raznih ljudi ima i raznih "proizvoda" u ovo doba bujanja sarlatana i cudesnih proizvoda).

Mogao si i ti bolje da pitas malo nastavnike u osnovnoj skoli da ti pojasne stvari vezano za fiziku, planetu zemlju, kosmos, geografiju i slicno, pa da naucis nesto, da budes i funkcionalno pismen, a ne sada da lupas da je planeta Zemlja RAVNA PLOCA.

Jbt, ja ovde objasnjavam nesto, ni manje ni vise nego religioznom veganu, antivakseru i najgore - RAVNOZEMLJASU. :cepanje:

I ono, RAVNOZEMLJAS nekog proziva za nesto i pokusava nesto cinicno napisati....

E pa baš danas sam se svojoj lekarki požalio na trnjenje šaka i ruku do lakata - za vreme spavanja
i ona mi preporuči "Polivit - vitamine B kompleksa "

Nisam je najbolje razumeo koju mi je odokativnu dijagnozu dala,
ali mi se čini da promrmlja "neuropatija".

Sad na Vikici vidim da je ta bolest u vezi sa diabetesom ...

Kupio sam B kompleks, pa videćemo.
Rekla je "možda ti pomogne" !

Back