[b]BIVSHI SE OZENIO!!![/b]

• Začetnik teme Začetnik teme BeJbY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nea:
Kratko i jasno, to je zavrseno, kako bi mogla da mu verujes ubuduce?
Bice tesko, ali stavi tacku na to. Bolece neko vreme, ali izdrzi.
Znam da je lako da se kaze, ali posle ce ti biti lakse, kad te nece vise gusiti ta veza.

Da me ne shvatite pogresno, ja ne trazim opravdanja za njega niti bilo kakav razlog da bih mu ikada sve ovo oprostila...Skroz suprotno, iz vasih komentara, misljenja, izvlacim svu mogucu podrsku, jer ja do sada nisam imala snage da se suprotstavim osecanjima prema njemu, sve sto je radio bilo je dzaba, i ma koliko sam bila svesna da mi ipak dosta toga kod njega ne odgovara ipak sam sa njim ostajala...
Mada sada shvatam da je u pravu bila osoba sto mi je rekla: ''Mladi su toliko zaljubljeni u samu zaljubljenost, a ne u tu osobu,njene osobine i kvalitete.'' Ako te neko cini nesrecnim, tuznim, ako te neko povredjuje svojim ponasanjem,a ti i dalje sebe mucis i ostajes u takvoj vezi, sta bi drugo moglo da bude objasnjenje?!

BeJbY:
Bad_Wolf:
Izbrisi ga. Toliko gluposti, netolerancije, podmuklosti, zavlacenja, neiskrenosti,... Sta ce ti to?

Naravno ovde fale objektivni podaci kakva si ti i kakva si bila i ponasala se prema njemu... P.S. blebeci malo o situaciji kroz konkretne primere i dobijaces bolje odgovore...

U celoj prici, meni je stvarno bilo mnogo stalo do njega…Nisam bila naivna, mozda sam takva ispala, ali to je samo zato sto je ocigledno bio extra dobar lazov, uvek je za sve imao dobra opravdanja, dobru pricu za svakog…U sve to sam ulozila stvarno dosta, sigurno i vise nego sto zasluzuje, bila sam u stanju apsolutno sve da mu oprostim…Jedini koga sam stvarno volela….

Jos samo ovo da savladas... i onda ides dalje...

[/quote] To je prosecna reakcije.Jednostavno ga je devojka utesila ne postavljajuci uslove.A sto si nosem sekla nebo i cekala da on nesto uradi? Svako ima ponos.A ne samo ti.I verujem da si ti zadnji put raskinula.
Ovo je sasvim normalna reakcija.Veruj mi.[/quote]

Pa bas tako, svako ima ponos - pa tako ga imam i ja! Sta mislis, kako sam prezivljavala svaku njegovu impulsivnu reakciju, kada za svaku sitnicu koja mu se ne svidja, on kaze da nece vise da me vidi, da mu takva devojka ne treba i posle 2 dana dodje se pomirimo, prica kako je sve shvatio kako nije bio u pravu...?! Normalno je da ako sam ja vec te raskide ozbiljno shvatala i svaki put patila zbog njih, jednom kazem da je dosta!!!
Mislim, crnjak je sto sam ja tada rekla dosta i opet sam bila spremna da popustim, samo sam htela da vidim da je taj put stvarno nesto shvatio, htela sam da se potrudi da me vrati, da i sam shvati koliko je sve to ozbiljno...
E sad, ne vidim kako je normalna reakcija, da raskine sa mnom, i dalje mi prica da me voli, krije drugu devojku od mene, zeni se posle ne znam, mozda 2 meseca veze sa njom i to krije i od rodjene majke, a u pitanju je zena od 31 godinu i 3 dece :shock: ...ma gde je tu logika?!

lujka:
BeJbY:
Ukratko cu vas uvesti u pricu, ako neko ima dodatna pitanja neka pita slobodno, a mene zanimaju svi moguci komentari i saveti!!! :roll:

1. 3 godine veze, ali veoma ozbiljne (znaci zajednicki zivot)
2. ceste svadje i impuslivne reakcije sa njegove strane :(
3. njeno nezadovoljstvo :cry:
4. raskid, ponovo…raskid ponovo…raskid do definitivne promene
5. promene nije bilo, raskid traje…ali traje i kontakt
6. on zove, ona ceka da on uradi nesto pametno za promenu…
7. on i dalje samo zove, salje poruke, prica kako je voli do zvezda i nazad, kako ga niko drugi ne zanima, ali to se i dalje svodi samo na pricu, nista od pomirenja… :?
8. on prica o odlasku iz zemlje, o tome kako ga ovde nista vise ne drzi, a i dalje je voli… :roll:
9. ona saznaje da se ozenio!!! Dan, posto joj je poslao neku srceparajucu poruku, pitao je da se vide i slicno, zenom 8 godina starijom od njega, koja ima 3oje dece… :shock:
10. expresnim raspitivanjem se dolazi do informacija da ga je matorka zaludela i da se zaljubio,odlazi sa njom u inostranstvo, zivi sa njom, njenom decom u iznajmljenom stanu :shock:

Rezime: bivsoj, sa kojom je bio 3 godine, prica da je jos voli, salje poruke redovno, porice svaki kontakt sa drugim devojkama, ne pominje nista i to sve vesto krije…i posle samo 5-6 meseci od raskida i 3 meseca od poslednjeg vidjenja sa njom on se zeni, sto bivsa saznaje slucajno od sasvim leve licnosti, a od njega ni mrvicu…zenidbu krije od prijatelja, na svadbu nisu ni bili pozvani, niko ne zna kako, zasto, niko ne razume, svi kazu da je poludeo, udaljio se od svih…. :?

Ne razumem, cemu to?!?!??!?! Moze neko da objasni? Nagovesti?! :?:

ma vidis da je kompulsivni lazov....zaboravi ga

...pod hitno!!! Takvi su opasni za psihu!!!

BeJbY:
devojcica_20:
Bolje i sto se ozenio nekom bogatom matorkom ... :evil:

Sumnjam da je ta zena je bogata jer su valjda iznajmili stan, ne znam definitivno, posto je on meni u poruci rekao da se seli u svoj stan - naravno nju nije ni pominjao, iako sam ga pitala da li se seli kod devojke – na sta je odgovorio: ‘Ne, to nemam, a selim se u svoj stan’, (to je bilo pre vencanja).

P.S. E vrhunac bi bio da je jos i mojom drugaricom, mada bi ona tu ispala skot... :twisted:

Ma svejedno da li je bogata ili ne... ali ti samo kazem da od svakog zla, postoji i gore...kako god to neverovatno zvucalo....Da li je MOJA drugarica skot ili ne, vreme ce pokazati!
srecno.

kad je on meni opet slao poruke...i kaze kako sve to uopste nije istina!!! Nije tacno da se ozenio, ima tu devojku, ali nije ok, tesko mu je mnogo, oseca neku bol, mene obozava, i nije lagao jer ostaje pri tome da me voli do zvezda i nazad i tako bezbroj puta! Kao nju nije hteo da pominje da mene ne bi povredio...ali moze da zivi sa njom :-( ma uzas... Hoce da se vidi sa mnom, da mi kaze jos nesto, posle toga kao i ne moramo da se vidjamo...I sta ja sada da radim? Da li da slusam njegove price?!

BeJbY:
cLick - OR - Die:
prokletstvo... crna magija.. Mozda oba!?

Ne znam da li je crna magija, prokletstvo ili oba, ali ono sto i svi njegovi kazu je da je totalno poludeo…da li se radi o nekim drogama to ne mogu da znam, ali da je sve ovo totalno nelogicno, *, ma totalno neshvatljivo, to je barem sigurno…Ne razumem sta to znaci da coveku pukne film pa da se ozeni, i to on 23 ona 31, jos ima i decu…A da je stvarno toliko zaljubljen, zar bi svoju svadbu krio i zar bi meni slao poruke ?!
Covek je samo hteo da skrene paznju na sebe ne razmisljajuci o mogucim posledicama....Sad se kaje ali ne zna kako da to isparvi... :cry:
Utapa svoju tugu u njenim parama... :idea:
Skroz nezreo lik i sta ce ti takav? Bolje je sto se ozenio,sad znas da tako nesto moze i toj drugoj da priredi.... :twisted:

Back