crni djordje
Primećen član
- Poruka
- 868
Mislim da se VIP kompanija prešla kada je pustila ovaj model telefona u promotivnu prodaju za jedan dinar i uz tarifni paket Nova1.Aparat je najbolji od androida niže klase koji sam imao.Ima 512 mb RAM ali mu to nadomešćuje procesor koji radi na 1gHz.Telefon je brz,ne laguje i ne mora da se rutuje jer je korisniku dozvoljeno da koristi i skladišti u memoriju šta hoće i gde hoće.Uz to,ja ne volim ove fabričke launčere,pa sam mu instalirao CM Launcher i telefon je počeo da radi duplo brže!A bateriju sam punio na eksternom punjaču preksinoć i tek mi je sada spuštena snaga baterije na 17%.Možda i aplikacija DU Battery saver i DU Speed Boster odrađuje posao,uglavnom juče sam par sati slušao muziku na njemu,igrao igrice,telefonirao,slao poruke i preko vibera i preko mesendžera i opet je ostao na 17% jutros.
Toliko.Nije mi bila namera da vam izreklamiram ovaj aparat nego da podelim iskustvo sa vama.Pozdrav svima!
Toliko.Nije mi bila namera da vam izreklamiram ovaj aparat nego da podelim iskustvo sa vama.Pozdrav svima!