Dačić: Azilante moramo negde da smestimo do rešenja problema

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/423144/Dacic-Azilante-moramo-negde-da-smestimo-do-resenja-problema

Срамота за српски народ!

По овом времену не дати промрзлим и гладним људима избеглим пред ратним страхотама да уђу у објекат који је за њих одређен!

Слушам поводом овога вести на Радију Београду и један лик са "барикаде", вероватно велики "хришћанин", изјављује "не желимо људе друге културе".

Шта ради влада? треба сместа да пошаље жандаре да растерају расисте на улазу у Обреновац!

apsolutno se slazem... i automatski da ih preusmere kod tebe u dnevnu sobu, ko ne stane u dnevnu, neka spava u kupatilu ili u hodniku... tvoje je srce siroko dovoljno za sve :heart:

Mislim, jako je humano s tvoje strae da neke gladne nesrecnike saljes kod Komsije, ali nije to cuveno srpsko gostoprimstvo, narocito ne za gladnne i promrzle.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/423144/Dacic-Azilante-moramo-negde-da-smestimo-do-resenja-problema

Срамота за српски народ!

По овом времену не дати промрзлим и гладним људима избеглим пред ратним страхотама да уђу у објекат који је за њих одређен!

Слушам поводом овога вести на Радију Београду и један лик са "барикаде", вероватно велики "хришћанин", изјављује "не желимо људе друге културе".

Шта ради влада? треба сместа да пошаље жандаре да растерају расисте на улазу у Обреновац!

Koliko si azilanata ti primio u svoju kucu?

Nemoj biti kriticar ako sam nista nisi uradio...Lako je tudjim qurc.m gloginje mlatiti...pokazi se na delu.

Nego nesto gledam...svi centri su u tzv. uzoj srbiji (Bogovadja, Obrenovac, Loznica....)

Zasrto te centre ne otvore i u vojvodini koja se dici svojom tolerancijom i multikulturalizmom?

А шта ћемо ако остану? Оћемо да им правимо станове?
Ne, ali neko ko je pred tvojim vratima, promrznut i gladan ima valjda prava da od tebe ocekuje bilo kakvu pomoc?
Ili bi i ti dopustio da ti covek umire ispred vrata jer nije tvoje kulture i vere?

- - - - - - - - - -

Koliko si ih ti primio kada kritikujes?
Vidi, nema tih azailanata u srbiji na desetine hiljada, mozda dve, tri hiljade.
Moje je misljenje da bi crkva ( nasa, hriscanska) trebalo malo da se angazuje oko njih.

Ne, ali neko ko je pred tvojim vratima, promrznut i gladan ima valjda prava da od tebe ocekuje bilo kakvu pomoc?
Ili bi i ti dopustio da ti covek umire ispred vrata jer nije tvoje kulture i vere?

- - - - - - - - - -

Moje je misljenje da bi crkva ( nasa, hriscanska) trebalo malo da se angazuje oko njih.

A ako taj isti obije kucu, pokrade namestaj, napada mestane (banja Koviljaca)?

U ostalom, zasto ih ne smeste u ambasade zemalja iz kojih su dosli?

- - - - - - - - - -

Cek...Kritikuje druge sto ih ne zele a sam ne mrda zadnjicom da im pomogne?????

A Kazes CRKVA???

Gde je tu islamska zejdnica, muslimansko jedinstvo, hodze, preseva, pazari...?

Kao sto rekoh

Lako je tudjim qurc.m gloginje mlatiti

- - - - - - - - - -

Što bi naša crkva, ako je naša, dovlačila muslimane ko komunisti šitare svojevremeno?

Срамота за српски народ!

?

E moji pravoslavci,e moje patrijote jel su ovo porodične vrednosti koje nam namećete?

Он нити је хтео до мене, нити је хтео било шта од моје сиротиње. Њима су западноевропске земље циљ, а ми их овде по налозима из ЕУ ловимо и држимо о свом трошку, да не би тамо куда су кренули оптерећивали господу.
Чак смо на граници са Македонијом инсталирали посебан систем надгледања, контролишемо границу у сарадњи са делегираним ЕУ особљем и чувамо леђа тој Европи.

Због чега?

Cek...Kritikuje druge sto ih ne zele a sam ne mrda zadnjicom da im pomogne?????

A Kazes CRKVA???

Gde je tu islamska zejdnica, muslimansko jedinstvo, hodze, preseva, pazari...?

Kao sto rekoh

Lako je tudjim qurc.m gloginje mlatiti
Pa zar u Obrenovcu ima tih hodza?:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Он нити је хтео до мене, нити је хтео било шта од моје сиротиње. Њима су западноевропске земље циљ, а ми их овде по налозима из ЕУ ловимо и држимо о свом трошку, да не би тамо куда су кренули оптерећивали господу.
Чак смо на граници са Македонијом инсталирали посебан систем надгледања, контролишемо границу у сарадњи са делегираним ЕУ особљем и чувамо леђа тој Европи.

Због чега?
A jbga, aj ih ubijemo?

Срамота за српски народ!

Ma nek ih dovedu u tvoje dvoriste kad si tolko tolerantan. :whistling:

Срамота за српски народ!

Njih treba smestiti u komšiluk onoga ko im je dao azil.

Eno u Jajincima odmah iza Banjice taman kod vučića da se smeste i Bog da ih vidi, a oni kockasti što čuvaju gazdu prvog mogu i njih da posluže da narod okolo nema problema.

To je najbolje za sve .

Inače, to nije film nego stvarni život i nije nimalo prijatno zateći njih nekoliko kako ti upadaju u dnevnu sobu da bi te opljačkali .

Pre neki dan vest da su u sred Zagreba silovali neku devojku i da ne mogu da im uđu u trag jer svedocima su svi isti.

Isto i kod nas vest od pre neki dan da upadaju ljudima u vikendice-kuće , prave nenormalne račune , unerede sve i unište i opet im niko ne može stati na kraj.

zato svim dušebrižnicima savet : ako vam ih je toliko žao, primite ih u svoj topli dom i svima lepo :)

Неке воле само азиланте у Ферарију.
А, још тај са "барикаде" за Радију Београд каже "доносе нам заразе", а секс туристи на обреновачке сплавове су добродошли - па још у ферарију сидаш, е за то је резервисано СрБско традиционално гостопримство.

Back