blesawi Aktivan član Poruka 1.027 09.11.2009. u 15:25 - Azil za NEvoljene... #51 ...unistim sve sto dotaknem, al' svu svoju ljubav cuvam samo za tebe...
blesawi Aktivan član Poruka 1.027 09.11.2009. u 15:31 - Azil za NEvoljene... #52 ...al' nije za tebe divlje kupina, ni covjek kao ja... S' vremena na vrjeme, a ZNAM DA NEMAM PRAVA...
...al' nije za tebe divlje kupina, ni covjek kao ja... S' vremena na vrjeme, a ZNAM DA NEMAM PRAVA...
blesawi Aktivan član Poruka 1.027 30.11.2009. u 11:07 - Azil za NEvoljene... #55 I u dobru i u zlu...
G gost 101840 Legenda Poruka 55.650 30.11.2009. u 11:08 - Azil za NEvoljene... #56 čekaj šta...el se ovde jadamo u vidu puštanja žalopojaka...?
blesawi Aktivan član Poruka 1.027 30.11.2009. u 11:12 - Azil za NEvoljene... #59 Nece da mi postavi pesmicu...
gost 114527 Veoma poznat Poruka 14.555 30.11.2009. u 13:18 - Azil za NEvoljene... #60 Hexy Love: Ne verujem da sam jedinstven slučaj (bar se nadam da nisam )... Tek dođoh na ideju da otvorim temu za one koje pate od ne uzvraćene ljubavi... Znadem šta je bedak, pa rekoh sebi, zajedno će nam biti lakše... Koliko teško (ne)podnosite kada vam ljubav nije uzvraćena ? Koliko dugo traje ´´oporavak´´ ? Kako uspevate da se pridignete ? Oni koji ne mogu pronaći reči, mogu to kroz muziku da kažu... Hajde ljudi, ne bojte se otvorite dušu, rekoh vam znam ja za mukicu... Kliknite za proširenje... Njah...ne volem nikoga al' mi teško kad oni ne volu mene...je l' može tako??
Hexy Love: Ne verujem da sam jedinstven slučaj (bar se nadam da nisam )... Tek dođoh na ideju da otvorim temu za one koje pate od ne uzvraćene ljubavi... Znadem šta je bedak, pa rekoh sebi, zajedno će nam biti lakše... Koliko teško (ne)podnosite kada vam ljubav nije uzvraćena ? Koliko dugo traje ´´oporavak´´ ? Kako uspevate da se pridignete ? Oni koji ne mogu pronaći reči, mogu to kroz muziku da kažu... Hajde ljudi, ne bojte se otvorite dušu, rekoh vam znam ja za mukicu... Kliknite za proširenje... Njah...ne volem nikoga al' mi teško kad oni ne volu mene...je l' može tako??
Hexy Bee Buduća legenda Poruka 36.858 30.11.2009. u 23:20 - Azil za NEvoljene... #61 ANARHO_SISTEM: Njah...ne volem nikoga al' mi teško kad oni ne volu mene...je l' može tako?? Kliknite za proširenje... Naravno...
ANARHO_SISTEM: Njah...ne volem nikoga al' mi teško kad oni ne volu mene...je l' može tako?? Kliknite za proširenje... Naravno...