Azijatkinje

U svetu.

Ne bih se slozila. A i da imaju recimo, to je cisto fizicke prirode uglavnom ako pricamo o onima iz nerazvijenih zemalja.
U SAD-u i drugde oni su vec kulturoloski i obrazovno na istom nivou.
Vrlo retko ces sresti na zapadu nekoga sa Tajlanda ili Filipina da su adaptirani skroz. Ne kazem da nema ali su retkost.
Da li je poznat neki naucnik iz tih krajeva? Da li je poznat neki pisac iz tih krajeva? Po cemu su poznati? Sta propagiraju?
Da me ne shvatis pogresno, da nemam usadjene neke zapadne standarde i ocekivanja, ne materijalna vec vise moralna i duhovna verovatno bih se i ja preselika tamo i zivela hakuna matata zivotom.
hakuna matata je u africi a tamo je namaste

Filipinas girl

Screenshot_2025-01-12-13-58-38-769_com.android.chrome.jpg

Zbog posla sam bIo u Kambodzi, Vijetnamu, Tajlandu, Laosu, Mijanmaru, Indoneziji Maleziji i Filipinima ni sam ne znam koliko puta u zadnjih 15 godina... mozete da se lozite koliko hocete, ali ja vam kazem da nema ***** bez užičke (malo siri geografski pojam)

Zbog posla sam bIo u Kambodzi, Vijetnamu, Tajlandu, Laosu, Mijanmaru, Indoneziji Maleziji i Filipinima ni sam ne znam koliko puta u zadnjih 15 godina... mozete da se lozite koliko hocete, ali ja vam kazem da nema ***** bez užičke (malo siri geografski pojam)
Ja sam i rekao da su nase u proseku lepse. Ali sto kazu trazis malo razlicitosti, egzotiku itd a azijatkinje su vatrenije

Хмм, опет нека офирања.
Човек који се хвали да је кресао којекаве рибе по Србији, где се хвалио форумашима да би "дркали на њих" колико су добре, не може да нађе Српкињу или нешто из околине, са висином од метар деведесет и скоро 100 кила.
Хмм. Тајланд је дефинитивно сумњив...
Ahmo prvo ovako. Da, bio sam normalno sa srpkinjama. Lepim, zgodnim (za mene) jer to je ipak relativna i subjektivna stvar bilo za m/z kad je izgled u pitanju. Pod dva, izgleda da nisi nigde mrdnuo iz Srbije ako tvrdis da samo u Srbiji ima lepih zena? Znaci po tebi lose je kr...ti i strankinje? Ocigledno nisi nigde mrdnuo iz svog sela

Хмм, опет нека офирања.
Човек који се хвали да је кресао којекаве рибе по Србији, где се хвалио форумашима да би "дркали на њих" колико су добре, не може да нађе Српкињу или нешто из околине, са висином од метар деведесет и скоро 100 кила.
Хмм. Тајланд је дефинитивно сумњив...
Za mene je iskreno neuspeh muski ako sam mogao samo srpkinju tjst zenu iz svoje zemlje da zavedem

Gde se mogu naci, a da nisu ove kineskinje sto dolaze po Srbiji. Jako me loze tajlandjanke, filipinke. Mislim da se najbolje j..u. Rasturaju se za razliku od ovih nasih frigidnih. Ne trolujem ozbiljan sam. Jel mi nema druge ili da idem na Tajland. Slatke su, ponizne. Jel neko imao seks sa njima?
Slušaj sinak, da ti čika Radovan nešto kaže, kad smo kod "ovih naših frigidnih" , KAKO LOŽIŠ TAKO TI I GORI. :kafa:

Back