Azem Vlasi: Bolje da ustoličenje Porfirija ne bude u Pećkoj patrijaršiji, nego u Hramu Svetog Save u Beogradu.

тебе баш кренуло да ме питаш глупости. како монархиста може бити за било ког председника?! монархиста је за Краља.
Znači totalno si bio onako 50/50 indiferentan kad smo Prokletog Maja 2012 ušli u ove dveri pakla, sajmišta i ćevapčića

Pa što onda nasumice ne izaberemo nekoga da ide na pregovore sa Šiptarima?

Da li je prošle godine mogao u Belu Kuću da ode neki Živojin iz Stragara ?
па мислим да би и тај твој Живојин из Страгара био способнији за Белу кућу од Талибан Џоа.

Znači totalno si bio onako 50/50 indiferentan kad smo Prokletog Maja 2012 ušli u ove dveri pakla, sajmišta i ćevapčića
опет не разумеш. код мене нема ништа 50:50, јер ја сам 100% за Круну.

па мислим да би и тај твој Живојин из Страгара био способнији за Белу кућу од Талибан Џоа.

Auu, što je to lepo , centrala ti zavrne ruku, a onda pošalje svoje da arlauču kako je to neko izabrao

Pitam se da li bi bilo ustoličenja na Cetinje da nije bilo Vasingtonskog ?

Jer kontrola je u pitanju , a ako je čika iz BKuće dobio kontrolu da li bi je prepustio ekipi koaj stoji iza montenegrina?

суверенитет се не преноси јер је наводно неотуђив од његовог извора, тј. народа доброг и паметног. нико народ не може лишити суверенитета, нити тај свој суверенитет народ може на некога пренети. наравно, то су све глупости невиђене, али за њих нисам крив ја, него она будала Русо, од кога су то после покупили француски револуционари па су тим ђубретом загадили целу Европу.
Ali mi za sada imamo samo većinu stoke sitnog zuba! A takvima treba 'GONIČ robova', inače imamo haos i rasulo!

Ali mi za sada imamo samo većinu stoke sitnog zuba! A takvima treba 'GONIČ robova', inače imamo haos i rasulo!
народ, у свим временима и системима, су овце. зато за промашаје и суноврате неке нације никад није крив народ, јер народ је свугде бесловесно стадо (еуфемизам). крива је увек и искључиво елита, која као таква има свест о својој друштвеној улози и одговорности.

народ, у свим временима и системима, су овце. зато за промашаје и суноврате неке нације никад није крив народ, јер народ је свугде бесловесно стадо (еуфемизам). крива је увек и искључиво елита, која као таква има свест о својој друштвеној улози и одговорности.
Onda je po tvojoj teoriji svaka revolucija i događanje naroda pokrenula elita, žrtvujući deo elite da bi smirila raju i nastavila po starom?

Onda je po tvojoj teoriji svaka revolucija i događanje naroda pokrenula elita, žrtvujući deo elite da bi smirila raju i nastavila po starom?
да, револуција је својеврсна насилна смена елита. народ је ту само топовско месо. зато је битан моменат постојање вертикалне проходности у једном друштву, јер то смањује притисак на онај слој који има реалну моћ (схваћену у најширем смислу).

Back