- Poruka
- 4.740
Nemoj tako, zar se ne sjecas cika Sekija kad je bio gost pokojnom Milovanu Ilicu Minimax-u i kad je nabrajao sve stare i drevne srpske gradove pocevsi od Dubrovnika pa do Pozarevca na moru. Meni se cini da su ti stari srpski gradovi bas otisli za vrijeme njegove i Slobine vladavine...
Doduse Vucic skoro rece da su granice Karlovac - Ogulin nerealne a ti se sad zadovoljavas tvorevinom zvanom RS koja je jos uvijek (a sve su sanse da ce tu i ostat´) u sastavu BiH.
Kosovo su do sad priznale 52 drzave a koliko je priznalo RS?
Ostavi se mitova, legendi i zelja jer je to jedno a realnost je drugo.
Drevno............ja ovde govorim o normalnom stanju izrazenom u drzavnim granicama........dakako da je krajina isti slucaj ko kosovo i tu se pokazuju dvostruki standardi koji se primenjuju na balkanu.
Ja odgovaram za moje reci i stavove,a valjda si svestan koliko je glupo ubacivati meni tudje reci onda im se smejati kao mojim.
Tebi se loshe cini kao i tvom drugaru,osim ako hoces da kazes da je dubrovnik bio u sastavu srbije kada su sloba i sheki dosli na vlast.........da malo vise znas o bilo cemu znao bi da je dubrovnik bio u sastavu hrvatske kada sloba nije bio ni rodjen....

Rs nije ni proglasila nezavisnost,niti ce uskoro.........a kosovo nije priznalo 4 puta vise drzava nego sto jeste.........i to sve pod pritiskom USA.......
Ostavi se ti provociranja,kosovo je srce srbije kao sto rekoh i ne zanima me ko ce da prizna a ko ne,kada srbija udje tamo sa vojskom sve te drzave mogu da obrisu dupe sa prizanjem.
A RS ce biti nezavisna onoga sekuda kada ona to pozeli.
I za kraj........izbrisi nick i izadji sa foruma,imas svoju drzavu pa tamo pleti sa hoces ako te interesuje podrska kosovu idi na neki albanski saj pa se tamo druzi sa shiptarima,ovako tvoje prisustvo odve dokazuje samo da si obican mentol koji nema pametnijeg posla nego provocirajuci druge ljude....