Azem Vlasi ambasador 'Kosova' u Crnoj Gori!

Nemoj tako, zar se ne sjecas cika Sekija kad je bio gost pokojnom Milovanu Ilicu Minimax-u i kad je nabrajao sve stare i drevne srpske gradove pocevsi od Dubrovnika pa do Pozarevca na moru. Meni se cini da su ti stari srpski gradovi bas otisli za vrijeme njegove i Slobine vladavine...
Doduse Vucic skoro rece da su granice Karlovac - Ogulin nerealne a ti se sad zadovoljavas tvorevinom zvanom RS koja je jos uvijek (a sve su sanse da ce tu i ostat´) u sastavu BiH.
Kosovo su do sad priznale 52 drzave a koliko je priznalo RS?
Ostavi se mitova, legendi i zelja jer je to jedno a realnost je drugo.

Drevno............ja ovde govorim o normalnom stanju izrazenom u drzavnim granicama........dakako da je krajina isti slucaj ko kosovo i tu se pokazuju dvostruki standardi koji se primenjuju na balkanu.

Ja odgovaram za moje reci i stavove,a valjda si svestan koliko je glupo ubacivati meni tudje reci onda im se smejati kao mojim.

Tebi se loshe cini kao i tvom drugaru,osim ako hoces da kazes da je dubrovnik bio u sastavu srbije kada su sloba i sheki dosli na vlast.........da malo vise znas o bilo cemu znao bi da je dubrovnik bio u sastavu hrvatske kada sloba nije bio ni rodjen....:mrgreen::cool:.......da ali je po tvojoj logici on nekako kriv :roll:

Rs nije ni proglasila nezavisnost,niti ce uskoro.........a kosovo nije priznalo 4 puta vise drzava nego sto jeste.........i to sve pod pritiskom USA.......

Ostavi se ti provociranja,kosovo je srce srbije kao sto rekoh i ne zanima me ko ce da prizna a ko ne,kada srbija udje tamo sa vojskom sve te drzave mogu da obrisu dupe sa prizanjem.

A RS ce biti nezavisna onoga sekuda kada ona to pozeli.

I za kraj........izbrisi nick i izadji sa foruma,imas svoju drzavu pa tamo pleti sa hoces ako te interesuje podrska kosovu idi na neki albanski saj pa se tamo druzi sa shiptarima,ovako tvoje prisustvo odve dokazuje samo da si obican mentol koji nema pametnijeg posla nego provocirajuci druge ljude....

Drevno............ja ovde govorim o normalnom stanju izrazenom u drzavnim granicama........dakako da je krajina isti slucaj ko kosovo i tu se pokazuju dvostruki standardi koji se primenjuju na balkanu.

Ja odgovaram za moje reci i stavove,a valjda si svestan koliko je glupo ubacivati meni tudje reci onda im se smejati kao mojim.

Tebi se loshe cini kao i tvom drugaru,osim ako hoces da kazes da je dubrovnik bio u sastavu srbije kada su sloba i sheki dosli na vlast.........da malo vise znas o bilo cemu znao bi da je dubrovnik bio u sastavu hrvatske kada sloba nije bio ni rodjen....:mrgreen::cool:.......da ali je po tvojoj logici on nekako kriv :roll:

Rs nije ni proglasila nezavisnost,niti ce uskoro.........a kosovo nije priznalo 4 puta vise drzava nego sto jeste.........i to sve pod pritiskom USA.......

Ostavi se ti provociranja,kosovo je srce srbije kao sto rekoh i ne zanima me ko ce da prizna a ko ne,kada srbija udje tamo sa vojskom sve te drzave mogu da obrisu dupe sa prizanjem.

A RS ce biti nezavisna onoga sekuda kada ona to pozeli.

I za kraj........izbrisi nick i izadji sa foruma,imas svoju drzavu pa tamo pleti sa hoces ako te interesuje podrska kosovu idi na neki albanski saj pa se tamo druzi sa shiptarima,ovako tvoje prisustvo odve dokazuje samo da si obican mentol koji nema pametnijeg posla nego provocirajuci druge ljude....

Smijem se onome sto si sam rekao pa sat kasnije porekao. Sto se bre sjekiras toliko, evo si i sa padezi poceo da se frljas, opusti se malo, zamisli da si na slaufu.
Nema potrebe za uzrujavanjem jer mi stvarno nije namjera da bilo koga na forumu provociram, da ne cijenim i postujem Srbe nebih ni dolazio na ovaj forum, ipak ma sto da politicari rade mi ostajemo sitna raja vezana neraskidivim vezama.
Sto se RS tice, iskreno se nadam da ce u skorije vrijeme izic iz one uzasne tvorevine zvane BiH mada bih jos srecniji bio kada bi kompletna nazovi dzava BiH bila u sastavu Srbije jer je tako najrealnije.

Nerazumljiv si, nijesi poslije te godine stavio tacnu, pa sam mislio da je u pitanju nesto drugo, zato sam to napisao. A sad te zanima zasto sam napisao da si posle toga napisao jos vecu glupost. Zato sto se vadis na osnovu sporazuma iz srednjeg vijeka...mislim:roll:

A sto se tice mog stava, tu moji roditelji i nemaju nekog uticaja. Oni mi govore da je moje pravo da mislim svojom glavom, e sad, da sad odjednom postao Srbenda, vjerovatno bi bilo cesce verbalnih okrsaja u kuci zbog politike, ali mi ne bi branili da glasam za onoga koja ja hoci. Ja glasam za DPS, zato sto ja smatram da jedini mogu da doprinesu povecanju zivotnog standarda u Crnoj Gori, dok za opozicione stranke smatram da su nesposobni da se prvo sloze, a kamoli bilo sta drugo da urade, a sto se tice kriminala u vladajuci partiji, njega postoji, od njega smo cak i usjeli da smanjimo stopu inflacije. ali opet, najsposobniji su od svih. Onog trenutka kad mene razocaraju, ja im glasa nikad necu dati, pa nek se svi ljute koliko hoce. Ja smatram da sa svojim stavovima ne vrijedjam nikoga, jer ne pozivam na nacionalnu i vjersku mrznju. Ja da mrzim Srbe, ja ne bih ni bio na ovom forumu, jer imamo i mi svojih foruma.

A za Kosovo licno puno ne marim, jer ono nije moje, kao sto Srbiju ne smatram svojom zemljom. Sta vise Metohija je bila nasa, ali znas kako kazu, ne valja zaliti za prosutim mlijekom, isto tako Boka nikad nije bila nasa, pa sad jeste, treba gledati sadasnost, a sto se tice proslosti treba samo ucinjeti da se ne ponove iste greske koje su se desile u proslosti.

A sto bi stavljao tacnu posle godine,tacna se valjda postavlja na astal :mrgreen:
Kad me vec ucis pravopisu .............
Malopre je bilo 2007 a sad srednji vek:roll:
Aj da te malo edukujem posto vidim da ne znas........kumanosvski sporazum je sporazum o prekidu bombardovanja SRJ u kojem stoji da NATO trupe udju na kosovo,da se tu zadrze 8 godina i potpisana je rezolucija 1244 koja garantuje suverenitet srbije sa kosovom u njemu :rtfm: to je sve potpisano 99.......znaci nista od kapitulacije,izdaje itd.
vojska je trebala da se povuce posle 8 godina,ali u medjuvremenu je smenjenSloba tako da je sve krenulo drugacijim tokom,za njegove vladavine niko nije pominjao nezavisnost kosova a i svi znamo da je DOS finansiran od strane tih koji su bombardovali srbiju i crnu goru,koji su okupirali kosovo i koji su proglasili nezavisnost iste.
Isto tako sloba je nije pogazio ustav i branio je dzavu 72 dana,ali to jeste uradio DOS tako sto nije vojno reagovao na proglasenje nelegalne nezavisnosti........pametnom dosta.

Ne govorim ja tebi o tvom glasu,cak ni nacionaloj opredeljenosti,nego o mentolskom stavu u kom podrzavash siptre a mrzis srbe(nemoj da porices molim te),sto je za nekog ko se smatra crnogorcem debilno........samim tim da siptari mrze crnogorce i srbe podjednako i da ih smatraju istim kao sto su ih podjednako ubijali.......sada ce se mozda zbog prizavanja malo iskulirati,ali znajuci da su oni jedini muslimani koji ljube bushovu sliku zna se na sta ce to ispasti na kraju.

Naravno da raspirujes mrznju.........ti nemas osnova da mrzis srbe ali tvojim provokatorskim tekstovima siris mrznju........evo ja licno zbog stavova slicnih tvojima vise mrzim crnogorce(milogorce) nego hrvate......mada stvar je u tome sto ih je malo pa i ne razmisljam o njima(vama).

A da pricamo o necemu nema svrhe,ja nikada ne bih dao glas nekome ko je priznao kosovo.

Smijem se onome sto si sam rekao pa sat kasnije porekao. Sto se bre sjekiras toliko, evo si i sa padezi poceo da se frljas, opusti se malo, zamisli da si na slaufu.
Nema potrebe za uzrujavanjem jer mi stvarno nije namjera da bilo koga na forumu provociram, da ne cijenim i postujem Srbe nebih ni dolazio na ovaj forum, ipak ma sto da politicari rade mi ostajemo sitna raja vezana neraskidivim vezama.
Sto se RS tice, iskreno se nadam da ce u skorije vrijeme izic iz one uzasne tvorevine zvane BiH mada bih jos srecniji bio kada bi kompletna nazovi dzava BiH bila u sastavu Srbije jer je tako najrealnije.

Sta sam rekao a sta porekao?

Padezima se frljam jer brzo kucam velike tekstove.

Naravno a ti je cilj da provociras jer donosenje zakljucka da se ja nerviram bez ikakvog povoda a pogotovu posle razumnog posta jeste provokacija.

ma nemoj.....eeeeee....prosvetlio si me...koji bre helikopteri koji avioni....pa vi ste imali vazdusnu podrsku uz strane specijalce,natovce i albansku regularnu vojsku....protiv vojske savezne republike jugoslavije i nikog vise.....pod vas podrazumevam siptarske teroriste.....a da i mudzahedini su bili u sastavu vase armije.....

dzoni,nisam siguran da si objektivno bio informisan,posto je tadasnja vlast,medije striktno kontrolisala, tako da javnost van kosova nije mogla da zna istinu,bolje recheno realno obavesti.
moj post je 100% tachan.mudzahedina kod nas nije bilo (to je bila medijska propaganda).
setise kada je pochelo bombardovanje od strane NATO snaga.vazdushni napadi NATO snaga je pochelo 24.3.1999 g. i to na vecher (mitrovica),bachene 2 rakete na vojnoj kasarni i to komandnu zgradu.
shanse nema da je takav odnos snaga na koshari bilo 100:3000 a josh neverovatniji je odnos 100:15000.

dzoni,nisam siguran da si objektivno bio informisan,posto je tadasnja vlast,medije striktno kontrolisala, tako da javnost van kosova nije mogla da zna istinu,bolje recheno realno obavesti.
moj post je 100% tachan.mudzahedina kod nas nije bilo (to je bila medijska propaganda).
setise kada je pochelo bombardovanje od strane NATO snaga.vazdushni napadi NATO snaga je pochelo 24.3.1999 g. i to na vecher (mitrovica),bachene 2 rakete na vojnoj kasarni i to komandnu zgradu.
shanse nema da je takav odnos snaga na koshari bilo 100:3000 a josh neverovatniji je odnos 100:15000.

Bio je,vasih terorista je bilo 15.000 dok je nasih ja mislim bilo oko 500 a posle je doslo jos 1000 i vratilo teroriste nazad............

Reci da ovo nisi hteo da kazes...........itekako pomae cak je i presudan........nato nije pogodio ni 1 % nase tehnike iz razloga zato sto su svi bili poshtekani i nisu previse delovali.........cim krene kopneni napad ti tehniku(tenkove,vozila) moras da izvuces hteo ne hteo,a onda postanu laka meta za avijaciju a sudeci po nato texnici za vrlo kratko vreme bi na bila unistena artiljerija i oklopne jedinice jer bi zbog svhe svoga delovanja bili na brisanom prostoru.

Nisu krenuli kopnenim napadom jer je verovatno to bio i dil sa rusima,moze sve samo ne kopno.
A i izmedju ostalog sto bi se otpor srbije povecao i kao zadnje i najvaznije zato sto je po njihovoj racunici odnos snaga u tom slucaju bio 1:100.......na jednog naseg vojnika gine njihovih 100 u slucaju kopnene intervencije......da ti ne pricam zasto i kako tu spadaju geog.polozaj i mnogo toga josh.

Ne ja kazem da se njihovih 3 000 000 a ne 30 000 ne bi uopste vratilo iz srbije,jer nije ni nasih 150 000 nego bi u toj situaciji bila opshta mobilizacija i pod oruzjem bi bilo skoro 500 000 srba..............

Ali kome je to trebalo?totalno unistenje i toliko poginulih?sta bi tek onda rekli? sloba zlikovac pod njegovom komandom srusena zemlja i poginulo 200 000 ljudi?
ovako lepo nismo predali kosovo ,oduzili stvar i upashcemo kada budemo mogli i imacemo cistije kosovo nego sto smo imali.

po toj logici je Nikola Pasic golemi zlocinac ;)
ma ne vredi im ta tehnika nista, ne mogu nigde da prodju sa njom. mogu da biraju da li ce preko planine ili kakvog krsa, gde ne moze da se prodje u fizickom smislu, ili da idu putem koji je miniran, pa tako ni tu ne mogu. mogu da se slikaju. u principu mogu i da se slozim s tobom, ali da smo tada izdrzali jos malo, pa ako je trebalo i malo vise, danas bi se mi pitali za sve sto se dogadja na kosovu. ovako moramo da cekamo da se dese neke zesce turbulencije, pa da ameri odu sa kosova. sad su oni u strateskoj prednosti. oni imaju bazu, oni su na pristinskom aerodromu itd itd..mi bespomocno posmatramo sa strane..***..

http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=23406&Itemid=26

Bivši komunistički funkcioner Azem Vlasi biće imenovan za prvog ambasadora Kosova u Crnoj Gori, objavio je danas podgoričlki list "Dan". Pozivajući se na svoja "saznanja" iz Vlade Kosova, list navodi da bi Vlasi na diplomatsku dužnost mogao stupiti već do proleća. Isti list preneo je izjavu Vlasija da bi "sa zadovoljstvom" prihvatio diplomatsku misiju u Podgorici. Crna Gora je nezavisnost Kosova priznala 9. oktobra. Crnogorsko Ministarstvo inostranih poslova kasnije je saopštilo da će diplomatski odnosi sa Kosovom biti uspostavljeni po uobičajenoj proceduri, ali nije naveden bilo kakav rok do kada bi Podgorica i Priština trebalo da razmene ambasadore.
---------------------------------------------------
Ovo je prvi korak ka zblizavanju "kosova" i buduce albanske pokrajine crna gora..:hahaha: :hahaha:

"Vlasi nije kandidat za ambasadora u Podgorici"
Autor: Tanjug | 18.11.2008. - 12:36

Kosovsko ministarstvo inostranih poslova demantovalo je navode podgoričkog dnevnika "Dan" da je Azem Vlasi kandidat za amabasadora Kosova u Crnoj Gori, preneo je dnevnik "Kosova sot".

"Nema nijednog konkretnog imena, jer još nije određeno kada će biti otvorene ambasade. Crna Gora će biti u drugom talasu otvaranja ambasada, ali nema imenovanja. Ako se neko pojavi dobrovoljno, to je nešto drugo", kazali su izvori iz MIP-a Kosova.
Vlasi je prištinskim medijima rekao da ga još niko iz institucija Kosova nije konsultovao, niti sa njim razgovarao o mogućnosti da bude imenovan za ambasadora u Crnoj Gori, ističući da bi "predstavljanje Kosova u toj zemlji za njega bilo čast i zadovoljstvo".

"Vlasi nije kandidat za ambasadora u Podgorici"
Autor: Tanjug | 18.11.2008. - 12:36

Kosovsko ministarstvo inostranih poslova demantovalo je navode podgoričkog dnevnika "Dan" da je Azem Vlasi kandidat za amabasadora Kosova u Crnoj Gori, preneo je dnevnik "Kosova sot".

"Nema nijednog konkretnog imena, jer još nije određeno kada će biti otvorene ambasade. Crna Gora će biti u drugom talasu otvaranja ambasada, ali nema imenovanja. Ako se neko pojavi dobrovoljno, to je nešto drugo", kazali su izvori iz MIP-a Kosova.
Vlasi je prištinskim medijima rekao da ga još niko iz institucija Kosova nije konsultovao, niti sa njim razgovarao o mogućnosti da bude imenovan za ambasadora u Crnoj Gori, ističući da bi "predstavljanje Kosova u toj zemlji za njega bilo čast i zadovoljstvo".

DAN je inace poznat po njihovoj ''objektivnosti''.

Back