Avioni krcati, za Crnu Goru se traži karta više – pojavila se konkurencija

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
144834994060f6738036912874955630_690x460.jpg

Beogradski aerdorom "Nikola Tesla" ovoga meseca povećao je promet za 50 odsto.

Veći je broj čartera, ali se vraćaju i kompanije koje za vreme kovida nisu letele na Surčin.

Avio-kompanija KLM je zbog velikog interesovanja za letove u Evropu uvela i drugu dnevnu liniju Beograd-Amsterdam. Najviše se traže karte za Crnu Goru, a i tu se pojavila konkurencija, pa cene padaju.

Stare kompanije iz Češke, Poljske, i drugih zemalja vraćaju se u našu zemlju, a veliki poput "Er fransa" i KLM udvostručuju kapacitete.

"Verujemo da ćemo na ovoj relaciji imati pune avione naročito za tranzitne putnike koji idu dalje u Severnu i Južnu Ameriku. Od danas uvodimo dva leta za Beogard", kaže Klemer France, komercijalni direktor KLM.

Pojavila se i konkurencija - nova crnogorska avio-kompanija nastala iz propalog "Montenegra".

"Tivat je dobio još jednu avio-kompaniju koja leti za Beograd tako da imamo sada konkurentne cene i konkurenciju između te dve kompanije", rekao je Igor Vranješević, turoperator.

(b92.net)

Ako nemas svoj apartman/kucu/stan, letovanje u CG su bacene pare....
Ja imam, pa nisam bio od 2010-te. Ali moji nekoliko puta po mesec dana u toku godine. Zavisi šta očekuješ od odmora....
Za mene tamo nema ništa, ali kad odem u penziju za nekih 20 i kusur godina možda budem imao drugačiji pogled na to. Mada i za tada imam druge planove.

Ja imam, pa nisam bio od 2010-te. Ali moji nekoliko puta po mesec dana u toku godine. Zavisi šta očekuješ od odmora....
Za mene tamo nema ništa, ali kad odem u penziju za nekih 20 i kusur godina možda budem imao drugačiji pogled na to. Mada i za tada imam druge planove.
Ja sam isao kod brata dok sam bio dosta mladji, isao radi zezancije jer je islo na 15tak svi istog/slicnog godista. Sada kada polako ulazim u 5-tui deceniju zivota nije mi do Cg, radije bi neki lep odmor

Back