avicii vs nicky romero - i could be the one

koja je poenta spota?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .

jekana

Ističe se
Poruka
2.074
cao dragi forumasi i ljubitelji muzike! :D

imam za vas jednu anketu, i tice se spota za pesmu ''avicii vs nicky romero - i could be the one''

vec danima vodim dvoboj sa sestrama, jer ga je svaka shvatila na svoj nacin, i svaka misli da je ona u pravu (shhh ja sam u pravu :lol:)

pa smo se dogovorile da otvorim anketu, nadam se da ce sto vise vas glasati, da cemo dobiti pobednika, i mir u kuci. :pop2:

hvala na paznji i glasajte!! :zag: :hvala:

poruka spota:

opcija 1: ne treba raditi ishitreno stvari, vec polako se resavati problema, i ne dozvoljavati da se isti nakupe i izazovu erupciju kakva je vidjena u spotu. nista sto je ishitreno nije dobro, sto su na kraju spota pokazali. treba postupati mudro, i takve odluke donositi, jer nam suprotno ne donosi nista.

opcija 2: treba reagovati, makar ishitreno, svako reaguje na drugacije nacine. bitno je suprotstaviti se onome u sta ne verujemo i dati se onome sto volimo. po svaku cenu, kao sto bon jovi kaze ''And I guess I'd rather die than fade away''. bolje da umrem, nego da budem samo duh, senka...

pod jedan...potpuno glup argument..kakve veze ima fizicki izgled sa porukom koju spot salje?
pod dva...stvar ukusa...ipak, mislim da se ne moze okarakterisati bas kao odvratna, ali ajde
pod tri...ja mislim da krije poruke, da kritikuje ovo uzasno drustvo u kome se nalazimo na odlican nacin, spot je jako sirov i snazan...ne moze a da ne ostavi utisak...
u ovakvom odvratnom drustvu imamo dve opcije, da mu se prilagodimo, ili da pobegnemo od njega po svaku cenu. cenim i postujem ovo drugo, tako i postupam u zivotu, trudim se da takve ljude, koji karakterisu danasnje drustvo, drzim sto dalje od sebe...bezim od njih. ne zelim da postanem deo tog sistema.
pod cetiri...sta te briga... :lol:

pod jedan...potpuno glup argument..kakve veze ima fizicki izgled sa porukom koju spot salje?
pod dva...stvar ukusa...ipak, mislim da se ne moze okarakterisati bas kao odvratna, ali ajde
pod tri...ja mislim da krije poruke, da kritikuje ovo uzasno drustvo u kome se nalazimo na odlican nacin, spot je jako sirov i snazan...ne moze a da ne ostavi utisak...
u ovakvom odvratnom drustvu imamo dve opcije, da mu se prilagodimo, ili da pobegnemo od njega po svaku cenu. cenim i postujem ovo drugo, tako i postupam u zivotu, trudim se da takve ljude, koji karakterisu danasnje drustvo, drzim sto dalje od sebe...bezim od njih. ne zelim da postanem deo tog sistema.
pod cetiri...sta te briga... :lol:

nem pojma, ja u spotu vidim debelog gabora koji divlja zato što je ružan... sad, da nije ružna onda ne bi ni divljala pa kritike društva ne bi ni bilo najverovatnije... misim takve su žene, subjektivne

nije mi samo jasno gde bi bežala od društva? na neko pusto ostrvo da bereš divlji kivi i njime se ishranjuješ? :lol:

nem pojma, ja u spotu vidim debelog gabora koji divlja zato što je ružan... sad, da nije ružna onda ne bi ni divljala pa kritike društva ne bi ni bilo najverovatnije... misim takve su žene, subjektivne

nije mi samo jasno gde bi bežala od društva? na neko pusto ostrvo da bereš divlji kivi i njime se ishranjuješ? :lol:

dobro...ajde da nekako razumem da ne mozes da sagledas spot zbog 'ruznog gabora'...

paa, da nije ruzna, divljala bi i te kako... radi se o (ne)prihvacenosti... sa cime je, nazalost, izgled ipak jako povezan...

ne bih bezala bukvalno...bezala bih svojim postupcima i recima, mislima, nacinom oblacenja bih bezala od njih, nacinom ishrane, nacinom govora... hiljadu je nacina. upotrebi bilo koji i bices van drustva.

Back