Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Meni su pokupili psa i odveli ga u ovaj ozloglaseni azil. Nije mi jasna jedna stvar, kakve to politicke veze ima vlasnik ovog azila, da niko ne moze da ga zabrani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su pokupili psa i odveli ga u ovaj ozloglaseni azil. Nije mi jasna jedna stvar, kakve to politicke veze ima vlasnik ovog azila, da niko ne moze da ga zabrani?
Naravno da ne. Ona je uvek u dvoristu, ali kada je moj otac izgonio auto iz dvorista ona je pobegla. Tog dana su kupili sinetri i odveli je. Sve to i nije toliko vazno. Najvaznija stvar u celoj prici je da oni pse drze u katastrofalno losim uslovima. Za 4 dana koliko je boravila u njihovom azilu, ona se razbolela i dobila tesku upalu pluca. Moj primer nije jedini. Udruzenja za zastitu zivotinja su pokusala u nekoliko navrata da iniciraju zabranu pred nadleznim organima. Nista nije uspelo, jer je vlasnik tog azila neki krimos iz Kraljeva koji ima politicke veze.
Ajde leba ti ne mlati gluposti. Zbog takvih kao ti nam ide kako nam ide. Jeste, treba pse da drze u fekalijama i da jos naplacuju po 500 dinara lezarinu. Inace je pas cipovan i vodimo racuna o njemu. Pas moze svakome da pobegne i to nije samo moj slucaj. Ti se svrstavas na stranu kriminalaca. Jedino ako si mozda i ti deo te razbojnicke grupe.
Sramota !
Mnogi svinjci su uredniji i cistiji od ovog "sinteraja" ...
Ne, nego bi trebalo da ih sve bace u jamu sa fekalijama da tu pocrkaju, a potom da ih bace psima da ih rastrgnu. Kao Kim Dzong Il.![]()
Си се и ти договорио са директора?
Nisam, ja sam bio put do Novog Sela i platio im 2500 za kuce. Vratili su mi bolesnog psa koji je posle 10 dana uginuo od upale pluca. To nece da im prodje tek tako bez obzira sto ih stiti ona nepismena seljacina Zoran Babic. Pao je jedan Miroslav Miskovic, a on misli da je neki *****.
- - - - - - - - - -
A u Batocini vise nece da skupljaju. Nece vise da dobiju posao na tenderu, to cu ja licno da im sredim. Udaricu im na ekonomski interes.
Njemu se ne može ništa, probala je Danijela Jović iz udruženja Spaske na sve moguće načine da mu stane na put, ne vredi, ima jaku zaleđinu. Da ne ulazim u lokalnu politiku, samo ću da kažem da je u KV najveći broj autobuskih linija na tenderu dobio Vulović transport iz KG. Postavljaču teme dovoljno, s obzirom da je iz Batočine, ako sam dobro zaključila.
Žao mi je i tvog psa i tebe što si sve to prošao i svih ostalih pasa koji njima padnu šaka.