4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Zašto vozite/vozimo tuđe Avatare?
Što ne stavite nešto ličnije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio blizu, dok sam bio mlađi stvarno sam ličio na jednog glumca, pa sam njegove slike postavljao za avatar.Zašto vozite/vozimo tuđe Avatare?
Aj daj primer, da ga ostali sledeZašto vozite/vozimo tuđe Avatare?
Леп, фб, број, веза?Ovo sam licno ja na avataru.
Zbog cega ti ne stavis nesto licnije?![]()
Hvala na komplimentu, osim ako ne...trolujes.Леп, фб, број, веза?
To ovde na forumu?ljudi su losi
meni je trebalo dugo vremena da to priznam sebi
najmanje su iskreni , vecinom su zlobni otrovni i smrdljivi (cast izuzecima malo vas je, nesto poput dva tri zrna peska u sahari )
To ovde na forumu?
Pitam jer sam nov ovde.
Malopre sam hteo da promenim sliku zato što sam prozvan pederrrom jer mi avatar gej (valjda).ljudi su losi
meni je trebalo dugo vremena da to priznam sebi
najmanje su iskreni , vecinom su zlobni otrovni i smrdljivi (cast izuzecima malo vas je, nesto poput dva tri zrna peska u sahari )
Zloupotrebe na sve strane.Forum nam daje slobodu - da budemo anonimni, da izmislimo za sebe ime, da stavljamo lepe sličice koje nam se sviđaju kao avatare, da pišemo o stvarima o kojima inače ne bismo uživo razgovarali... Zašto bismo se toga odrekli? Postoji toliko društvenih mreža na kojima ljudi nisu anonimni i gde se na njih baš i vrši pritisak da svoj život iznose pred celu planetu.
Pre više godina sam bila član jednog foruma koji je bio deo jednog većeg sajta za druženje, dopisivanje, upoznavanje... Većina članova je imala prave profile sa raznim podacima o sebi i privatnim slikama. Onda su krenule političke rasprave po forumu i jedan od forumaša je otvorio Twitter profil na kome je koristio fotografije svojih političkih neistomišljenika u raznim groznim fotošopiranim kolažima. Bilo je more tih fotografija, ljudi su se žalili, čak i vlasnik sajta je molio Twitter da se taj profil ukloni, ali Twitter ih je sve glatko odbio. Zatim su članovi počeli da se žale kako svoje fotografije nalaze po raznim bizarnim sajtovima, jer su se (očigledno) bili zamerili nekome od članova, a ti drugi sajtovi, kao i Twitter, nisu pokazivali nikakvo interesovanje da te fotografije uklone.
Meni se to nije dogodilo, ali sama činjenica da bi neko radio tako nešto samo zato što se s nekim ne slaže u diskusiji, ima različite političke stavove ili je nekome nesimpatičan na forumu - mi je bila grozna. Izbrisala sam i fotografiju i profil i nikad se tamo više nisam vratila. Zašto sebe dovoditi u takvu situaciju? Nema potrebe.