kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Skoro me je pitao jedan prijatelj...kako da umesto slike na avataru..postavi pokretnu sliku ili ti ...gif animaciju....
Naravno nisam znao da mu odgovorim...ali me je njegovo pitanje zainteresovalo..jer sam i ja razmišljao o toj opciji.

Znači pitanje je sledeće:

Kako umesto slike u polju za avatar ..ubaciti gif animaciju ili neki mali video klip...??

samo ispostuj da ti slika bude manja od 400x400px ,manja od 195KB i gif formata
i meni nesto prijavljuje ,sredicemo :ok:

profilepic205766_40.gif

samo ispostuj da ti slika bude manja od 400x400px ,manja od 195KB i gif formata
i meni nesto prijavljuje ,sredicemo :ok:

profilepic205766_40.gif

Покушавам, пратим ово

http://forum.krstarica.com/showthre...acijama...?p=11791072&viewfull=1#post11791072

али ми не успева

ХОЋУ и ја да тако трепћем к`о ти:lol:

п.с.

ево,може ли овако.

Да ли сада може неко да ми измени аватар у профилу?

.

sto bi ti neko menjao ,promeni sama

1.ako zelis da promenis sliku u profilu ispunjava uslove,idi na Podesavanja-izmeni sliku i postavi
2.ako hoces da ti ovo bude avatar ,prevelik je,moze samo do 30KB

Желим да имам у аватару ову сликицу (покретну) али никако не могу да је смањим, ево,
искрена да будем, доста сам се намучила и не може :(

Можеш ли ти да ми помогнеш (када се већ нико од супермодератора није огласио, а они могу да виде мој
профил исто онако, како га и ја видим. Нисам сигурна да то могу и Модератори)

:hvala:

samo si trebala da smanjis sliku da bude manja od 30KB,to radis tako sto smanjis broj frejmova i koliko ce se boja koristiti na slici
skini ovu i ubaci

"само" ми то и не достаје. Лепо написах да не знам да смањим и поново питам, може ли неко од администрације да постави ву покретну слику у мој аватар?

Molim nekog od supermoderatora ili admina za odgovor.

Videla sam da jedan član ima avatar od 850kb u gif formatu, pa sam pomislila da je sa novim izgledom nešto promenjeno i sa avatarima.
Sada sam promenila stari avatar, novim u gif formatu, veličine 127kb, međutim on ne funkcioniše kao gif.
Šta činiti ?
Hvala unapred.

Evo ga avatar
DCAV1_zps6a90c7e2-1.gif

Poslednja izmena:
Molim nekog od supermoderatora ili admina za odgovor.

Videla sam da jedan član ima avatar od 850kb u gif formatu, pa sam pomislila da je sa novim izgledom nešto promenjeno i sa avatarima.
Sada sam promenila stari avatar, novim u gif formatu, veličine 127kb, međutim on ne funkcioniše kao gif.
Šta činiti ?
Hvala unapred.

Evo ga avatar
DCAV1_zps6a90c7e2-1.gif

Nije doslo do nikakavih promena.
Ako hoces da imas ovaj avatar javi se meni ili nekom drugom supermoderatoru na pp.

Back