kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Skoro me je pitao jedan prijatelj...kako da umesto slike na avataru..postavi pokretnu sliku ili ti ...gif animaciju....
Naravno nisam znao da mu odgovorim...ali me je njegovo pitanje zainteresovalo..jer sam i ja razmišljao o toj opciji.

Znači pitanje je sledeće:

Kako umesto slike u polju za avatar ..ubaciti gif animaciju ili neki mali video klip...??

Video klip nikako, a mislim da je sada omoguceno da i korisnici mogu sami da postavljaju gif animacije... Nisam siguran, ali mozes da pokusas...

Korisnicki profil - Moja podesavanja - Izmeni avatar...

Imas dve opcije, da ostavis url slike sa drugog sajta ili da upload-ujes sliku sa svog racunara, pri cemu treba voditi racuna o tome da maksimalna veličina vaše slike ne prelazi 100 x 100 piksela odnosno 19,6 KB.

desava se. meni se to desilo sa ovim. trepce, ali nece da trepce kada se stavi kao avatar. mozda treba neko podesavanje.

sheepaq.gif

Smanjivao sam i ja na 100 x 100 pix....onda nije hteo da RADI.....tako da sumnjam da je ..PROBLEM...do ...Imageshack -a.....( kao da ga ...ošteti :( )...dok kada su.. jpg slike ...SVE BUDE OK...;).

Ali ....NEBITNO

Ovaj...R A D I :ok:

H V A L A

Може ли неки супермодератор да ми постави у профил, овај исти аватар, само покретни?

На овој фотографији би требало да се очи отварају и затварају, али чини ми се да се то не дешава,
а са компјутера сам пребацила покретну слику:(

п.с.
Када уђем на ову тему пријављује ми да постоји вирус на једној слици "животиња-голуб",
избришите је.

.

Back