„Avatar“ izaziva depresiju

Ne bih se složio. Prije bih rekao da je tipičan "junak" američkog filma. Tipičan Amer je daleko od toga. (osim u dijelu da ide na živce) :)

Tipican amer je debeo kao svinja, ogromna guzca mu je slepljena za kauc pred tv-om, a lice rosavo i bubuljicasto iza debelih naocara.

Smrdi, jer ga mrzi kupati se, hrani se cipsom, picama i chinese food om dostave koje placa od socijalnog ceka.

Nekad radi, al brzo dobije otkaz jer se ispod te telesine krije senzibilna i nezna dusha.
Znaci da zaplace kada mu shamarcinu sljustrite.

A zene, amerikanke su jos ruznije od prosecnog amera.

Tako ih ja vidim... :):):)

Kapiram da samo labilne licnosti mogu da toliko padnu pod uticaj nekog filma,knjige ili neceg treceg...
Gledala sam film...stvarno je super,zanimljiva ideja i prica...Ali ne vidim kako bi mogao da utice na moju psihu.Kako bi fikcija mogla da me uzdrma?!
Ako gledam npr.neki dokumentarac,neke stvarne price i dogadjaje to je ok,razviju se osecanja koja posle deluju na mene...
Ali Nejtiri,Mo-at,Ejtukan,Akvej i ekipa sigurno ne mogu da me toliko bas zalude.
Ustvari,nimalo.

:dontunderstand:

Tipican amer je debeo kao svinja, ogromna guzca mu je slepljena za kauc pred tv-om, a lice rosavo i bubuljicasto iza debelih naocara.

Smrdi, jer ga mrzi kupati se, hrani se cipsom, picama i chinese food om dostave koje placa od socijalnog ceka.

Nekad radi, al brzo dobije otkaz jer se ispod te telesine krije senzibilna i nezna dusha.
Znaci da zaplace kada mu shamarcinu sljustrite.

A zene, amerikanke su jos ruznije od prosecnog amera.

Tako ih ja vidim...

Vredjanje nacije...javna mrznja....i ostalo.....

Ne znam da li izaziva depresiju ali da me je izazvao da se smorim to jeste,da sam znao kako je to smece pre bih gledao tesnu kozu po 719 put.

Vredjanje nacije...javna mrznja....i ostalo.....

Koje bre nacije:eek:

Javna mrznja.......sta je sad pa to,malo si se pogubio:hahaha1:...cuj javna mrznja......:roll:

Kakva bre mrznja,vidis da ih covek brani,koliko je bio blag prema tim trolovima to je za svaku osudu.

Poslednja izmena:
"AVATAR" je jedan veoma ocajan film, izvlace ga neke sitnice (3d, budzet od 200 - 300 miliona dolara) bzvz skroz.. a to za depresiju je samo neka obicna reklamaza film. bolje pogledajte madjarski film "TAXIDERMIJA" bar ima nekog smisla i veze sa realnim zivotom.

Back