gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Sa Djenkom je uvek avantura!Mislis za avanturu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa Djenkom je uvek avantura!Mislis za avanturu?
Za početak nije dozvoljeno, nije stalno raspoloživo, ne obavezuje. Zato sve one kočnice koje postoje u dozvoljenim varijantama popuste, ne moraš da se braniš, ne razmišljaš o budućnosti, ni o prošlosti, živi se za trenutak.Da li joj se baš uvek može odoleti?
Postoje osobe koji su, dobri domacini, partneri, roditelji, poslovni partneri, prijatelji komšije , rodjaci , drugari iz kraja,i za koje nikada ne biste poverovali da znaju da naprave iskorak i otisnu se u kratkotrajnu, ljubavnu avanturu. Posle toga kao po pravilu nastavljaju da budu iste one osobe kao i pre učinjenog iskoraka.
Šta je to što avanturu čini privlačnom,a kojim se reskira da se izgubi mnogo više nego što se zaista može dobiti?
U čemu leži magnetizam avanture?
mislim da su razlozi za upuštanje u ljubavne avanture različiti, od akumuliranog nezadovoljstva, zasićenosti, dosade, preko iracionalnih frustracija, pa sve do običnog hira ili pak težnje za eksperimentisanjem.
Stvar je u doslednosti i vernosti sebi i svojim izborima. Mislim da muskarci (posto pisem iz zenskog ugla, jel?) nisu ni svesni koliko je vernost seksi. Usudicu se da kazem da to ima cak veze i sa inteligencijom, jednom od. A najvise sa samopouzdanjem.Da li joj se baš uvek može odoleti?
Postoje osobe koji su, dobri domacini, partneri, roditelji, poslovni partneri, prijatelji komšije , rodjaci , drugari iz kraja,i za koje nikada ne biste poverovali da znaju da naprave iskorak i otisnu se u kratkotrajnu, ljubavnu avanturu. Posle toga kao po pravilu nastavljaju da budu iste one osobe kao i pre učinjenog iskoraka.
Šta je to što avanturu čini privlačnom,a kojim se reskira da se izgubi mnogo više nego što se zaista može dobiti?
Da li joj se baš uvek može odoleti?
A zašto bi neko bio ukalupljen ukoliko je to protivno njegovim željama i potrebama, zašto da bude veran ako uživa u povremenim izletima sa strane, švrljanje zarad uživancije ga ne čini manje inteligentnim i manje seksi, i manje samopouzdanim, jednostavno čovek voli da kreše različite sojke. I zašto da ih plaća po javnim kućama kad ih može pronaći za džabaka, pošto postoji i kategorija žena koje švrljaju, zadovoljstvo je obostrano. Ne moraju takvima ni brakovi biti klimavi ukoliko postoje jaki interesi koji ih podupiru, zbog kojih opstaju. I ne mora se preterivati u ''avanturizmu'', zašto od svake ženske osobe očekivati osveženje kad se ono može dobiti od nekoliko konkretnih žena, ili pak samo jedne koja je dovoljna da bi se čovek osetio namirenim i ispunjenim, da je oženjen, a kao momak da živi.![]()
Ja mislim da je bolje kjati se sto jesi nego sto nisi.. to ovako pametujem kad nije moje du.pe u pitanju..Ima izuzetno šarmantnog sveta medj' tim švalerima da ti kažem. A ja nisam žena sklona riziku ali malo je falilo da se opečem. Sve sam sebe lupala po prstima da ne prilazim telefonu i ne čitam, ne odgovaram, mislim da sam pojela tonu čokolade i kupila tonu odeće samo da ne pipnem telefon i nisam pipnula ali i danas mislim da je čovek izuzetno privlačan iako je u trećem braku...ah, ti piloti...
Na to postoji opšti odgovor? Ljudi koji varaju su...isti? Ili su isti u očima onih koji nemaju brak pa su lažni svi koji su u braku jer svi varaju, svi se lazu, svi imaju interese za razliku od nas koji smo iskreni. Pa sad bas...
Koliko prevara toliko razloga. Mnogo prevara mnogo razloga i povoda za istu. Da li je najgora stvar na svetu...zaboga, naravno da nije. Da li bih možda mogla da varam? Pojma nemam, možda, uvek postoji opcija za triger, određene okolnosti mogu od čoveka da naprave ubicu. Da li sam zbog toga u očima komšija lošija osoba...pa sada, kakve veze komšije imaju sa mojim krevetom? Vole mog muža više od mene? Ili malo guraju nos...bice da je ovo drugo. Svejedno ne varam njih. Pitanje seksualne prevare se ipak tiče seksualnih partnera.
A sta je prevara ako nije I avantura?
Ja ne varam.iskren i veranSta ima da ne poverujem, tesko da ima osoba koje ne varaju, tesko da ces naici na dugogodisnji brak u kome neko ili oboje ne varaju
Nema neke filozofije, sta avanture cini privlacnom, jedi ti pasulj svaki dan do kraja zivota, oces bas![]()
imaIma izuzetno šarmantnog sveta medj' tim švalerima da ti kažem. A ja nisam žena sklona riziku ali malo je falilo da se opečem. Sve sam sebe lupala po prstima da ne prilazim telefonu i ne čitam, ne odgovaram, mislim da sam pojela tonu čokolade i kupila tonu odeće samo da ne pipnem telefon i nisam pipnula ali i danas mislim da je čovek izuzetno privlačan iako je u trećem braku...ah, ti piloti...
Avantura je kad pokusas da prodas prase u teheranu
Na to postoji opšti odgovor? Ljudi koji varaju su...isti? Ili su isti u očima onih koji nemaju brak pa su lažni svi koji su u braku jer svi varaju, svi se lazu, svi imaju interese za razliku od nas koji smo iskreni. Pa sad bas...
Koliko prevara toliko razloga. Mnogo prevara mnogo razloga i povoda za istu. Da li je najgora stvar na svetu...zaboga, naravno da nije. Da li bih možda mogla da varam? Pojma nemam, možda, uvek postoji opcija za triger, određene okolnosti mogu od čoveka da naprave ubicu. Da li sam zbog toga u očima komšija lošija osoba...pa sada, kakve veze komšije imaju sa mojim krevetom? Vole mog muža više od mene? Ili malo guraju nos...bice da je ovo drugo. Svejedno ne varam njih. Pitanje seksualne prevare se ipak tiče seksualnih partnera.
Ko te je slagao da Blajbi voli zakonitu ženu?Odes brate u luna park, otputujes, ...provedes se lepo i to.. ne vidim kako majmunisanje voljenog bica moze to biti..
imatop level cak je i van zone rizika jer kad se socijalno najinteligentniji upare zrtava nema, samo uzitak.