Avantura

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.030
Da li joj se baš uvek može odoleti?

Postoje osobe koji su, dobri domacini, partneri, roditelji, poslovni partneri, prijatelji komšije , rodjaci , drugari iz kraja,i za koje nikada ne biste poverovali da znaju da naprave iskorak i otisnu se u kratkotrajnu, ljubavnu avanturu. Posle toga kao po pravilu nastavljaju da budu iste one osobe kao i pre učinjenog iskoraka.

Šta je to što avanturu čini privlačnom,a kojim se reskira da se izgubi mnogo više nego što se zaista može dobiti?
U čemu leži magnetizam avanture?

Eto bata Čile je odolela kad joj se uvaljivao onaj eks frend. :)

Iz lične vizure rekao bih da je tajna tog magnetizma moja neodoljivost, privlačnost zbog koje mi se ne može reći ne. :malav: :lol:

Šalu na stranu, mislim da su razlozi za upuštanje u ljubavne avanture različiti, od akumuliranog nezadovoljstva, zasićenosti, dosade, preko iracionalnih frustracija, pa sve do običnog hira ili pak težnje za eksperimentisanjem.

Postoje osobe koji su, dobri domacini, partneri, roditelji, poslovni partneri, prijatelji komšije , rodjaci , drugari iz kraja,i za koje nikada ne biste poverovali da znaju da naprave iskorak i otisnu se u kratkotrajnu, ljubavnu avanturu. Posle toga kao po pravilu nastavljaju da budu iste one osobe kao i pre učinjenog iskoraka.

Šta je to što avanturu čini privlačnom,a kojim se reskira da se izgubi mnogo više nego što se zaista može dobiti?
Mamac na udici za lakomislene.

znam neke koji nemaju nista protiv avanture, al nemaju s kim
drag.gif

Teško je uvek odoleti. Što reče jednom jedan moj kolega rastežući kravatu:"iskušenja su velika"!Nisam naravno pobornik prevara, ali pod tim podrazumevam bračne prevare.Prevare u vezi su stvar zasićenja, to jest, dvoje su već iscrpeli i istrošili odnos i razlaz je samo pitanje vremena.

mišljenja sam da ako je kratkotrajna i samim tim avantura-ljubavna nije..
ako nešto traje plus je intenzivno sa strane, onda imamo osnovni element da je ljubavno.
takođe msm da si ubola dobar ptf, ali odgovori će biti u paketu manje više isti: njima se to ne dešava ((:

Sta ima da ne poverujem, tesko da ima osoba koje ne varaju, tesko da ces naici na dugogodisnji brak u kome neko ili oboje ne varaju

Nema neke filozofije, sta avanture cini privlacnom, jedi ti pasulj svaki dan do kraja zivota, oces bas :lol:

Zavisi od toga kakav si covek.
Sve sto radis treba da radis jer to zelis
Najgore je kad nesto radis iz pogresnih pobuda
Mislim, ja sam za to, da i ako gresis, gresi bez greske.
Ako se i vara, varas sa nekim ko ti se dopada, imas neki kriterijum.

A pa velika je razlika ako imas povremene izlete, sex na jedno vidjanje i sl, sa razlicitima...
I ako imas stalno istog/istu ljubavnika/ljubavnicu prema kome gajis i emocije
Kako bese onaj vic, vernost je treci brak a ista ljubavnica :lol:

A sta je prevara ako nije I avantura?
To su 2 razlicita pojma i dela !

:zkez:
Pita Ciganka Cigu šta znači reč ''situacija''.
- Pa ''situacija'' ti je kad dođeš kući s' posla i zatekneš mene i komšiku kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je kad dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da mešaš batine sa situacijom.

Back