Avantura-Mastati ili probati

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Na sve strane se prica i pise o modernim nacinima uzivanja ,dodavanja partnera,muskih,zenskih,svega necega i kako onda jedna normalna,porodicna zena da ostane imuna,(a jos mlada,lepa..)
da sebi dozvoli da do kraja zivota ostane neprosvetljena za takva iskustva....ili?
..... Pocne da zeli jos jednu zenu u krevetu,zamislja muza kako se bori ,muci...razmenu neznosti sa doticnom lepoticom...!?

Mastati ili probati?

Ma nije stvar u tome da nije postena...
Kad je lepa mnogi zude da od nje naprave gresnicu, sto je lepsa vise njih, tako da je u pitanju iskusenje.

Ima jedna pjesma tog naziva "kako lepa žena da bude poštena", tekst da umreš od smijeha i gluposti...
Inače mislim da je sve u glavi, ili to želiš uraditi ili ne i nikakvi tu časopisi i ili drugi mediji ne mogu odigrati ulogu...ako je u pitanju karakter.

Ima jedna pjesma tog naziva "kako lepa žena da bude poštena", tekst da umreš od smijeha i gluposti...
Inače mislim da je sve u glavi, ili to želiš uraditi ili ne i nikakvi tu časopisi i ili drugi mediji ne mogu odigrati ulogu...ako je u pitanju karakter.

Nisam nikad cuo takvu pesmu Tinker, i ne cudi me sto ti je smesna, ja prosto zaboravim kad cujem tako nesto posle sekund dva

U pravu si za ovo iznad, u pitanju je karakter, ali ipak kao sto si napisala ili zeli ili ne zeli, kad je ogroman izbor, naci ce se i neko pozeljan mozda i bolji od sadasnjeg

pogledaj samo zene koje su poznate i moraju da rade na vetrometini kakve su njihove veze...

- - - - - - - - - -

a ne, s čokoladom nikad nisam u dilemi...sve ili ništa :lol:

Ma kakva dilema nekad je i ne donesem kuci, pa uvek kupim vise..:lol:

Nisam nikad cuo takvu pesmu Tinker, i ne cudi me sto ti je smesna, ja prosto zaboravim kad cujem tako nesto posle sekund dva

U pravu si za ovo iznad, u pitanju je karakter, ali ipak kao sto si napisala ili zeli ili ne zeli, kad je ogroman izbor, naci ce se i neko pozeljan mozda i bolji od sadasnjeg

pogledaj samo zene koje su poznate i moraju da rade na vetrometini kakve su njihove veze...

- - - - - - - - - -

Ma kakva dilema nekad je i ne donesem kuci, pa uvek kupim vise..:lol:

Svaka žena u svom životu dođe u iskušenje. Ako je privlačna, komunikativna...privlači iskušenja kao magnet...a još ako su odnosi sa sadašnjim partnerom poremećeni, veća je vjerovatnost da će pokleknuti pred iskušenjem....poznato je da je ranjena žena najlakša lovina.

mnogo vise.zna hiro,bila je u toj situaciji.

jesam li :think:

- - - - - - - - - -

Svaka žena u svom životu dođe u iskušenje. Ako je privlačna, komunikativna...privlači iskušenja kao magnet...a još ako su odnosi sa sadašnjim partnerom poremećeni, veća je vjerovatnost da će pokleknuti pred iskušenjem....poznato je da je ranjena žena najlakša lovina.

nek obuche pojas onaj s katancem, tako ce da se seti :I

- - - - - - - - - -

cekaj bre ako je lepa super i odlicna kako su poremeceni odnosi, onda ima lepog i komunikativnog super muza

Back