- Poruka
- 6.510
Izvinjavam se banetu za pominjanje kritike u vezi tite-bravara a ne odonosi se na mene...bundeva:i ti si se malo prebacio.. to je okruglom rekao![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se banetu za pominjanje kritike u vezi tite-bravara a ne odonosi se na mene...bundeva:i ti si se malo prebacio.. to je okruglom rekao![]()
bundeva:i ti si se malo prebacio.. to je okruglom rekao![]()
codemaker:Pa znas kako, avatar asocira na neke tunele i tako te relikte..
Mada mi se licno svidja graficko resenje, za jedan animirani gif je dosta "cisto" uradjeno. I animacija lepo tece.
codemaker:Pa znas kako, avatar asocira na neke tunele i tako te relikte..
Mada mi se licno svidja graficko resenje, za jedan animirani gif je dosta "cisto" uradjeno. I animacija lepo tece.
bas je to extra.................sto ne biti uniquebanegad:sta mislite odete na neku slavu i domacin prvo iznese kolace pa onda meso pa sarmu pa supu pa predjelo pa vas pita sta cete da popijete
kako biste odreagovali
codemaker:Bane lepi moj, ne tupi.
codemaker:Citiraj ovde sta sam to napisao na "kompjuterima" pa se ti strucnjak, veselo nasmejao. Da se i drugi forumasi uveseljavaju kad se vec ti na brasno smejes. Bas bih voleo da vidim na "koji se ti tip brasna smejes"...
codemaker:Sto se tice cyber sveta. Da u mom zivotu je veliki deo cyber, od toga zivim i ne zalim se te nemam vremena za smisljanje stupidarija. Ti i u cyber svetu imas problema da ostavis utisak, otuda teme i ankete koje prouzrokuju krstenje levom pa desnom rukom.
codemaker:Stavi me slobodno na ignore, samo ako ne boli mnogo.
codemaker:Podsmesljivo pominjanje teme koju sam zadnjih sati prosle godine otvorio, lici mi na ono decje svadjanje, kad vise namaju sta da kazu jedan drugom onda predju na klasicno ".. vidi sto su ti klempave usi..." temu sam otvorio da se druzimo oni koji moraju da rade i za vreme doceka, dok si ti negde se veselio, neki su vidis, radili.
naravnocodemaker:Tek da ti bude jasno da ima jos poneko ko tvoje pokusaje da budes zanimljiv ne smatra takvima.
codemaker:Mozda je najbolje da se medjusobno stavimo na ignore. Ja tebe radi ocuvanja vlastitog mentalnog zdravlja, ti mene da se ne potresas kad ti neko kaze da pises gluposti.
codemaker:Nemam ja nista protiv tebe,
banegad:sta mislite odete na neku slavu i domacin prvo iznese kolace pa onda meso pa sarmu pa supu pa predjelo pa vas pita sta cete da popijete
kako biste odreagovali