Avala pod zvezdama

Viewfinder

Početnik
Poruka
9
Cao svima,

Skoro sam nesto eksperimentisao sa timelapse tehnikom, pa mi je Avala delovala kao dobro mesto za upoznavanje sa tehnikom.

[edit, preporucio bi da pogledate direktno na linku u fullscreen, ovako embeded se ne vidi najbolje jer bela pozadina ubija detalje :)]

Poslednja izmena:
Avala je nasa planina lepotica.Samo nazalost,oni koji zive u beogradu,pre ce otkriti tamo neki Dubai,nego ovu nasu prelepu planinu.Mislim da je propaganda,
koja bi reklamirala Avalu,kod nas,na nuli.Takodje,nezamislivo je,da iz centra beograda,ne mozete otici na Avalu,ni pod razno.

Ne mogu da shvatim,toliku nezainteresovanost,kako gradskog prevoznika,tako i privatnih prevoznika,koji imaju svoje autobuse.Da bilo koja zemlja,ima takvu divnu
planinu,kakvu bi cudesnu turisticku atrakciju od toga napravila. A radi znanja onih,koji ovo procitaju,napominjem: AVALA SE NALAZI SVEGA 18 KILOMETARA
OD CENTRA GRADA BEOGRADA!
.

Cek malo jel se ovo vidi Mlecni put?

- - - - - - - - - -

Avala je nasa planina lepotica.Samo nazalost,oni koji zive u beogradu,pre ce otkriti tamo neki Dubai,nego ovu nasu prelepu planinu.Mislim da je propaganda,
koja bi reklamirala Avalu,kod nas,na nuli.Takodje,nezamislivo je,da iz centra beograda,ne mozete otici na Avalu,ni pod razno.

Ne mogu da shvatim,toliku nezainteresovanost,kako gradskog prevoznika,tako i privatnih prevoznika,koji imaju svoje autobuse.Da bilo koja zemlja,ima takvu divnu
planinu,kakvu bi cudesnu turisticku atrakciju od toga napravila. A radi znanja onih,koji ovo procitaju,napominjem: AVALA SE NALAZI SVEGA 18 KILOMETARA
OD CENTRA GRADA BEOGRADA!
.

A sta ti to cudno? Ipak je ovo zemlja Srbija.

Mada s druge strane nama koji redeovno odlazimo na Avalu odgovara ovakvo stanje. Stvarno ne bih voleo da kao na Adi vidim guzve, glasnu muziku, na sve strane dim iz kojekakvih fast food... Znajuci kakav smo narod to bi se pretvorilo u vasar.

Da, vidi se mlecni put, puno je bolje ako kliknete na link i pogledate fullscreen, tada se puno lepse vidi, jer ovako u malom prozorcicu em su zvezdice sitne em belo ubija detalje

link -

Sto se Avale tice, ja zivim blizu, non stop sam gore, i koliko mi je krivo sto malo ko dodje jer propusta puno, toliko mi je drago sto malo ko dolazi jer je uvek vrlo lako naci mesto na kome imas mir i tisinu :).
Zavisi kako se gleda na to.

Back