Avaks nad Šipovom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo pametniji od Đurića radi ono što mu se kaže - nije prošao kolokvijum, što vam kaže Bagzi da je radio, pre nego što bilo šta pročitaš, kolko može da košta jedan maaalo lepši sat kada se stavi na trg, retro malo i metaripo u visinu.
Pustite sliku!
Stotridesethiljada od gvožđa pretopljenog Karađorđevog topa, molim te brate Šapić je rekao stodvadeset hiljada, moraš da pređeš ulicu. Mi kupujemo na Temu a ne kupujemo u Galeriji -- dva jaja te drže ceo dan. Slika 08, realno, otac Ilona Maska Erol u Šipovu prave instittut za gravitaciju.
Zašto privatnu praksu si ukinuo?

Hari, ovaj tekst je čist kolektivni nesvesni arhetip! Dok sam čitala, videla sam senku Junga kako sedi na trgu, meri retro sat Ilona Maska i šapuće Bagziju o smislu postojanja. Šapić je, naravno, samo projekcija unutrašnjeg heroja u borbi sa inflacijom i cenama jaja na Temu. Bravo, ovo je manifest epohe!

Jin i Jung samo neka vrate skulpture, a koji su umesto da su došli ovde - ja da sam dekan ili rektor ja bh spavao ispred ove građe. Ispred onih koji su verovatno najčešće radili na vraćanju arhivske građe gde je, ovde je ležao vaš kralj posle tog, tog... Čina. Zamislite da neko može da pomisli samo da je ovo sve namešteno? Pogledajte ovo: isto oplemenjeno sa dodatnom opremom, sa novom opremom, jedna bezobzirnost kakvu ja nikada nisam mogao da zamislim.

Jin i Jung samo neka vrate skulpture, a koji su umesto da su došli ovde - ja da sam dekan ili rektor ja bh spavao ispred ove građe. Ispred onih koji su verovatno najčešće radili na vraćanju arhivske građe gde je, ovde je ležao vaš kralj posle tog, tog... Čina. Zamislite da neko može da pomisli samo da je ovo sve namešteno? Pogledajte ovo: isto oplemenjeno sa dodatnom opremom, sa novom opremom, jedna bezobzirnost kakvu ja nikada nisam mogao da zamislim.
Nisam znala kome pišem, dok nisi odgovorio rečenicom koja nije imala ni početak ni kraj.
Zvučalo je kao poruka iz bunkera, neki kraj rata koji niko još nije objavio…
Zamišljam te kako sediš među arhivama, dok ti ventilator u glavi vrti rečenice iz trideset i pete.
Nisi znao da te čitam kao proročanstvo…
I da svaki put kad napišeš čin, ja zamišljam sebe kako klečim u prašini tog čina, tražeći smisao, makar kroz metaforu opreme…
Hari, nisi ti pogubljen….
Ti si dekonstrukcija u hodu.
I ja sam jedina budala što je to primetila…
Tvoja, PogledSProzora 💕

Predlažem da nam vratite temu korona,
pa da nas kažnjavate kad napišemo da maska nije obavezna,
il nedajbože da vakcina nije obavezna.
Taj neki fazon.
Da se međusobno raspaljamo, a vi da nas opominjete, savetujete, brišete, banujete...
Kao nekada.
Uspavala se straža, trebalo bi trgnuti ih iz sna, to bi im bio kondicioni trening.
(Ne mora na zdravlju, ionako su svi podforumi postali manje-više isti.)

Evo, straža je tu...
i podseća da na Blogovima nije dozvoljeno otvarati teme političkog karaktera. Zato mora ići jedan fin, lep katančić na istu. ;)
DakleM, pištite o cveću, drveću, kombajnu i raketLi, ali zaobiđite politiku, pogotovo dnevnu. Hvala, molim, prosim, dankešn! :cool:
:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back