av av

Па сад... не баш у крилу већ на грудима. Своје шаке прекрстиш и ставиш у висину стомака и ту се смести коала, чије се шапице сместе на твоје раме... мсм.. осећај је као држиш дете од 2 три год. Једини је заеб што им одвратно, али одвратно воња из уста (нон стоп једу еукалиптус)... '' начи не д'о ти бог да ти упери своју њушку у лице

Tako sam i zamislila da se drži, ali sam pogrešno napisala...
Zar eukaliptus smrdi?:eek::eek::eek:

Tako sam i zamislila da se drži, ali sam pogrešno napisala...
Zar eukaliptus smrdi?:eek::eek::eek:

Не смрди еукалиптус, већ коали из уста, пошто не пере зубе после јела :mrgreen: а храни се листом еукалиптуса.

Иначе спавају 18 до 20 сати дневно

Немам појма шта код мене ради или не ради, али се такође никако не уклапам у тај хороскопски профил

'начи цица маце не да не волим, него не могу да их поднесем.

Псе највише и остале животиње мање више, али мачке никако.

Када поменусте змије, по мени одвратније делују на слици него уживо, чак сам и држао у рукама једну од најотровнијих на свету, а дан пре тог сам у рукама имао и алигатора (малецког са повезом којег му је преко уста ставио ренџер да ме не мљацне :) )

А једна од најслађих животиња које сам држао у рукама је коала :)

Moj covek :rumenko:

- - - - - - - - - -

Не смрди еукалиптус, већ коали из уста, пошто не пере зубе после јела :mrgreen: а храни се листом еукалиптуса.

Иначе спавају 18 до 20 сати дневно

Koala bi mi bila odlican ljubimac,spavale bi zajedno haha

Moj covek :rumenko:

- - - - - - - - - -

Koala bi mi bila odlican ljubimac,spavale bi zajedno haha

Па сад .. мсм тешко да би спавале заједно из бар два разлога:

Први је што би ти онда морала на дрво, јер коала неће у кревет :)

Спава тако што се прихефта за дрво са све 4 и баци се у кому. Често и нужду обавља док спава, па комшије са нижих спратова уживају у златном тушу :)

А други разлог је тај што су законом заштићене и то подразумева да у само једној држави (Квинсленд) се могу држати у наручју и то у неколико посебних резервата и само у пратњи ренџера. У једном сам и ја био. У свим осталим су заштићена врста.

Back