Av av / fascination street /

pa eto ja temu o vlasnicima pasa otvorila, sad se mnogo izvinjavam što tema nije o plastičnim kesama, zagađivačima vazduha, reciklaži flaša i slično
licimur sam, šta ću.

Nisi ti jedina koja ne vidi sopstveni "minuli rad" u vidu đubrišta svuda, ali joj zato kereći izmet bode oči u p.m. Pa evo, baci pogled kako izgleda prilaz Zvezdarskoj šumi. Ni u samoj šumi nije bolje. A za prvi maj ću obići Košutnjak da napravim par snimaka GOVANA u vidu sveg mogućeg otpada što iza sebe ostave osvešćeni o psećem izmetu.

Sram vas bilo. Kazne postoje, kad bi se primenjivala ja bih bila najsrećnija na svetu. I verujte, mnogo bi se manje naplaćali vlasnici pasa nego vi što vam smeta kučeće ***** ali zato nemate problem da sopstveno đubre razbacujete svuda okolo.

Pogledajte prilog 473384

Pogledajte prilog 473386

Pogledajte prilog 473387

što si ti tako nervozna,m? ako se meni otvara tema o gomnima, niko te ovde nije iznabadao da ne pišeš o tim kesama i smeću i prozivaš ,,vi ovo vi ono" šta ja imam s tim šta tebi smeta? moje komšije ne bacaju smeće okolo (:
meni je otrovnija 1 otrovna osoba i od kese i plastične flaše i gomneta u paketu ((:
bb.jpg

što si ti tako nervozna,m? ako se meni otvara tema o gomnima, niko te ovde nije iznabadao da ne pišeš o tim kesama i smeću i prozivaš ,,vi ovo vi ono" šta ja imam s tim šta tebi smeta? moje komšije ne bacaju smeće okolo (:
meni je otrovnija 1 otrovna osoba i od kese i plastične flaše i gomneta u paketu ((:
Pogledajte prilog 473454

Blaženo sam smirena. Doduše ljudsku glupost stvarno ne volim. Što se mene tiče, tema ti je pretenciozna i bezobrazna. Mene zaštita prirodne sredine zanima i aktivna sam u tome, zato sam i reagovala. Znaš li zašto je Zvezdarska šuma proglašena zaštićenim područjem na teritoriji grada Beograda? Da bi dobila tu titulu, svaka oblast mora da ima neku autohtonu vrstu koja tu živi ili raste. U slučaju Zvezdarske šume to je bio - jež.
E kad budeš našla bebu ježa jedva živu ili uginulu jer se zapetljala u plastičnu kesu, onda se zapitaj je li ok da te više potresa to što bi tvoja cipela slučajno ugazila u ***** od života. Pa makar i ježa.
Svest ti nije ni na psećem nivou, možda ti ti lekovi što ih nudiš meni pomognu da malo zastaneš i razmisliš sledeći put pre nego što izlupetaš temu.

Blaženo sam smirena. Doduše ljudsku glupost stvarno ne volim. Što se mene tiče, tema ti je pretenciozna i bezobrazna. Mene zaštita prirodne sredine zanima i aktivna sam u tome, zato sam i reagovala. Znaš li zašto je Zvezdarska šuma proglašena zaštićenim područjem na teritoriji grada Beograda? Da bi dobila tu titulu, svaka oblast mora da ima neku autohtonu vrstu koja tu živi ili raste. U slučaju Zvezdarske šume to je bio - jež.
E kad budeš našla bebu ježa jedva živu ili uginulu jer se zapetljala u plastičnu kesu, onda se zapitaj je li ok da te više potresa to što bi tvoja cipela slučajno ugazila u ***** od života. Pa makar i ježa.
Svest ti nije ni na psećem nivou, možda ti ti lekovi što ih nudiš meni pomognu da malo zastaneš i razmisliš sledeći put pre nego što izlupetaš temu.

Evo ubedila si me, ja sam ta što ti upetljava ježeve u plastične kese i baca ambalažu po ulici, parkovima, sad mi sjaši s kičme, piši o čemu hoćeš, samo nemoj da me ubeđuješ šta ja radim, a šta ne radim..
tvoja svest je na nivou te plastične kese koju razvlačiš po temi i ubeđuješ me kako sam nesavesna građanka..
oket skapirala sam, imaš psa, koji kaki, ali ne nosiš kese u džepu da to i pokupiš, pa si se uvredila, bzvz skroz (((:

- - - - - - - - - -

teško da će te vesele bombonice da izazovu neko smislenije razmišljanje osim palm biča i tako nekih egzotika :mrgreen:

pa ti priželjkuješ uvek neke fajtove, podbadaš i tako to, onda kupiš semenke i sedneš u poslednji red, baš uzbudljivo.z:mrgreen:

Back