Kaze lošmi 13 “otkud “ ...Meni draze odkud šta ću jbg![]()
Ne kazem to ja. Inace, po tom pitanju citiracu glumca Dzona Vojta u filmu "Vrelina" Majkla Mena: "Ovo je slobodna zemlja.''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze lošmi 13 “otkud “ ...Meni draze odkud šta ću jbg![]()
Ne kazem to ja. Inace, po tom pitanju citiracu glumca Dzona Vojta u filmu "Vrelina" Majkla Mena: "Ovo je slobodna zemlja.''
[/B]
“ ali u stvari nije “ Dj.Čvarkov![]()
Sve sam razumeo, ali mislim da gresis. Slobodna je da uzmes pasos i preko vode do slobode. Naravno, ko hoce.
Ipak msm da se gospoda vrate na pseca gomna , nadam se da se slazes, da ne remetimo![]()
pa eto ja temu o vlasnicima pasa otvorila, sad se mnogo izvinjavam što tema nije o plastičnim kesama, zagađivačima vazduha, reciklaži flaša i slično
licimur sam, šta ću.
što si ti tako nervozna,m? ako se meni otvara tema o gomnima, niko te ovde nije iznabadao da ne pišeš o tim kesama i smeću i prozivaš ,,vi ovo vi ono" šta ja imam s tim šta tebi smeta? moje komšije ne bacaju smeće okolo (:
meni je otrovnija 1 otrovna osoba i od kese i plastične flaše i gomneta u paketu ((:
Pogledajte prilog 473454
Blaženo sam smirena. Doduše ljudsku glupost stvarno ne volim. Što se mene tiče, tema ti je pretenciozna i bezobrazna. Mene zaštita prirodne sredine zanima i aktivna sam u tome, zato sam i reagovala. Znaš li zašto je Zvezdarska šuma proglašena zaštićenim područjem na teritoriji grada Beograda? Da bi dobila tu titulu, svaka oblast mora da ima neku autohtonu vrstu koja tu živi ili raste. U slučaju Zvezdarske šume to je bio - jež.
E kad budeš našla bebu ježa jedva živu ili uginulu jer se zapetljala u plastičnu kesu, onda se zapitaj je li ok da te više potresa to što bi tvoja cipela slučajno ugazila u ***** od života. Pa makar i ježa.
Svest ti nije ni na psećem nivou, možda ti ti lekovi što ih nudiš meni pomognu da malo zastaneš i razmisliš sledeći put pre nego što izlupetaš temu.
teško da će te vesele bombonice da izazovu neko smislenije razmišljanje osim palm biča i tako nekih egzotika![]()