petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
zašto ja slabo srećem vlasnike pasa / u lepoj nam majčici serbiji / koji imaju one vrećice za izmet i fino, lepo, lagano i bez stida pokupe kaku svog ljubimca u parku, na ulici..?
da li ih vi redovno srećete?
ili npr imate pse kao ljubimce, pa dok sneno pevušite ulicom ili odmeravate izloge, prolaznike, šetate se za ruke, noge, kako god..da li pokupite kaku za sostvenim psom?
ova tema neće uvrediti nijednog psa i totalno je bezbedna, može samo slučajno uvrediti nekog aljkavog vlasnika.
za temu skoro pa i nije bitno da li je vaš pas neki džepni primerak, pa ga nosite na reveru kao modni detalj i mazite i zovete ljubavi, ili je pas gabaritniji onako pozamašniji što se tiče kilaže, neka zver i tako to..
mene ovo pitanje zanima, jer ako me possere ptica, u narodnom verovanju je da ću imati sreće, a ako ugazim u gomno nečijeg ljubimca-narodno predanje ništa o tome ne kaže
tema nije političke sadržine, a kakve je sadržine to ćemo videti, možda..
yeah, I like you in that
like I like you to scream
but if you open your mouth
then I can’t be responsible
for quite what goes in
or to care what comes out
so just pull on your hair
just pull on your pout
and let’s move to the beat..
da li ih vi redovno srećete?
ili npr imate pse kao ljubimce, pa dok sneno pevušite ulicom ili odmeravate izloge, prolaznike, šetate se za ruke, noge, kako god..da li pokupite kaku za sostvenim psom?
ova tema neće uvrediti nijednog psa i totalno je bezbedna, može samo slučajno uvrediti nekog aljkavog vlasnika.
za temu skoro pa i nije bitno da li je vaš pas neki džepni primerak, pa ga nosite na reveru kao modni detalj i mazite i zovete ljubavi, ili je pas gabaritniji onako pozamašniji što se tiče kilaže, neka zver i tako to..
mene ovo pitanje zanima, jer ako me possere ptica, u narodnom verovanju je da ću imati sreće, a ako ugazim u gomno nečijeg ljubimca-narodno predanje ništa o tome ne kaže

tema nije političke sadržine, a kakve je sadržine to ćemo videti, možda..
yeah, I like you in that
like I like you to scream
but if you open your mouth
then I can’t be responsible
for quite what goes in
or to care what comes out
so just pull on your hair
just pull on your pout
and let’s move to the beat..