drago41
Primećen član
- Poruka
- 589
Ugradio sam novu maticnu plocu MB FM2 A85X ASRock FM2A85X EXTREME4 , novu memoriju kingston 2x4GB, novi procesor AMD Athlon II X4 740 3.2GHz 4MB i skoro graficku SAPHIRE HD 7770 GHZ Edition.
Osvezio sam komp obzirom da sam ga sklopio pre 4 godine pa ako ne mogu sebe da njega malo podmladim (ko zna dali cu to moci opet).
Skinutu plocu procesor,memoriju i graficku cu nekako prodati pa sta se dobije.
Sve mi lepo radi ne mogu se pozaliti u pogledu buke , potrosnje, grejanja kompa i performansi, ali ima jedan problem (malo sam guglao i nailazio na takve stvari ali nisam nasao pravi odgovor ni resenje) naime gledajuci temperature sve je u redu u granicama normale jedino sto mi neka AUXTIN temperatura pokazuje 128 stepeni.
Sta mi valja ciniti, 1. koja je to temperatura i od cega
2.dali je neki laznjak i od cega
3. kojim programom to mogu tacno utvrditi
4. sta uopste dalje u vezi toga uciniti (imam sve racune i garancije)
Ako neko zna o cemu se radi molim za predlog resenja problema ali bez nekih sala i slicno ipak sam u poodmaklim godinama pa mi nije do toga. ( eh kada bi se pojavio Kuliraza)
HVALA!
Osvezio sam komp obzirom da sam ga sklopio pre 4 godine pa ako ne mogu sebe da njega malo podmladim (ko zna dali cu to moci opet).
Skinutu plocu procesor,memoriju i graficku cu nekako prodati pa sta se dobije.
Sve mi lepo radi ne mogu se pozaliti u pogledu buke , potrosnje, grejanja kompa i performansi, ali ima jedan problem (malo sam guglao i nailazio na takve stvari ali nisam nasao pravi odgovor ni resenje) naime gledajuci temperature sve je u redu u granicama normale jedino sto mi neka AUXTIN temperatura pokazuje 128 stepeni.
Sta mi valja ciniti, 1. koja je to temperatura i od cega
2.dali je neki laznjak i od cega
3. kojim programom to mogu tacno utvrditi
4. sta uopste dalje u vezi toga uciniti (imam sve racune i garancije)
Ako neko zna o cemu se radi molim za predlog resenja problema ali bez nekih sala i slicno ipak sam u poodmaklim godinama pa mi nije do toga. ( eh kada bi se pojavio Kuliraza)
HVALA!