Auu čoveče šta je ovo?!

Jel ste se skoro iznenadili sta ljudi ne znaju o necemu sto koriste svakodnevno ili je tu oko njih pri ruci?Upravo videh da ne bas mlada osoba ne zna sta je LP..mislim nisam se bas toliko sokirao al izgleda da vecina ne zna ni sta su skracenice..tipa dvd..pa kazu devede..aj sad vi i nemoj da je neko pitao sta je lp:lol:

Prevodim jednom nesto na engleski.... i prica tip tralala, ja vise oi ne slusam pazljivo jer tako jednostavno prica i laganini prevodim, a on polako, i kaze odjednom dvd i ja se trgnem jer valjda je mozak registrirao da se taj dvd tu ipak ne uklapa :eek: Pitam ga da mi pojasni i on (izbezumljen sto ne znam sta je dvd) kaze Dobrovoljno Vatrogasno Drustvo. :mrgreen:

Pregledam privremenu situaciju jednog velikog objekta,...pojavljuje se cifra, koja mi pada u oči,....i pitam izvođača, koji je mislio da to neću primetiti,....Auu čoveče, šta je ovo?!.....On se preznoji,...prevrće očima,...gleda levo desno,...pa se blago nasmeja,...Pa, to vam je ,,APP,,
Ja : ,,i šta mu to dođe?,,......Tek će on: ,,Izvinite, ...nemojte se ljutiti, to mi zovemo : Ako Prođe, Prođe,...,,

Pregledam privremenu situaciju jednog velikog objekta,...pojavljuje se cifra, koja mi pada u oči,....i pitam izvođača, koji je mislio da to neću primetiti,....Auu čoveče, šta je ovo?!.....On se preznoji,...prevrće očima,...gleda levo desno,...pa se blago nasmeja,...Pa, to vam je ,,APP,,
Ja : ,,i šta mu to dođe?,,......Tek će on: ,,Izvinite, ...nemojte se ljutiti, to mi zovemo : Ako Prođe, Prođe,...,,

Taman pomislih ....evo neka malo drugacija tema na SVASTARI.....kad ono...jok....
Zato APP....
Ako...
Prodje...
Prodje...
:telefon:

Jel ste se skoro iznenadili sta ljudi ne znaju o necemu sto koriste svakodnevno ili je tu oko njih pri ruci?Upravo videh da ne bas mlada osoba ne zna sta je LP..mislim nisam se bas toliko sokirao al izgleda da vecina ne zna ni sta su skracenice..tipa dvd..pa kazu devede..aj sad vi i nemoj da je neko pitao sta je lp:lol:

LP -Velike ploce,za gramofon,zvali smo long plejke - ako je pitanje ozbiljno.A moze da bude i Lenkin parkic,lisicin procep,labudova pesma,Lunetove price,luka Ploce,Larin ponor,Lazaricina provalija,...lutkarsko pozoriste,i...:dash::dash::dash:mmm....javicu vam

Ja nisam znao za koji grad je skracenica KG. : P

Nego, sramota je da neko ne zna od cega je skracenica IBAN. Znaci stvarno.
Ili da ne zna sta je London Underground.
Ili da ne zna sta znaci CPU i koju kolicinu podataka moze da prenosi 64-bitna magistrala. :/

Ja do skoro nisam znao od cega je skracenica MILF iako znam za sta je
s030.gif

Meni kod DVD-a ništa nije čudno, jednostavno naša nova reč od tri slova koja se čita po naški, latinična slova D(e)V(e)D(e).

Što se tiče LP, to je Long plej ploča, srpske reči koje se pišu po srpski.

A tek nove srpske reči koje 90% ljudi ne može ni po srpski da pročita?!:roll:

Back