Autostoperke!

može ******...nindža ribe mi nikad nisu bilwe kul...

...al ja misim da bi mi izgorele gume od naglog kočenja da povezem ovakvu stoperku...:rumenko:

...e, nisam zagoreo...juče sam imo snošaj...:rumenko:

Ma vidi Dee kako je slatka :mrgreen:

swimsuit300.jpg

Ma vidi Dee kako je slatka :mrgreen:

swimsuit300.jpg

Nesto slicno sam vidjao na Kosovu. Idem ja gradom i prema meni ide lepotica sa ocima plavim kao nebo,kosa plava ,duga,lice kao iz snova a dole dimije,jelek,opanci(to su nasi izrazi,a kako oni sve to zovu nemam pojma).To nije bila samo jedna devojka nego x njih sam sretao za godinu dana provedenih tamo.Takve inace nikad ne bi stopirale jer bi ih babo oma o prvu banjderu okacio.Naravno,devojka sa slike je moderno obucena ali je sva pokrivena.

zamotana a vidi joj se kosa?normalno one ce pre da sakriju kosu nego sve ostalo (npr u francuskoj prvi stepen zamotavanje je kad zaviju samo kosu a normalno se oblace) posle ide kao sledeci nivo nindza oprema

zamotana a vidi joj se kosa?normalno one ce pre da sakriju kosu nego sve ostalo (npr u francuskoj prvi stepen zamotavanje je kad zaviju samo kosu a normalno se oblace) posle ide kao sledeci nivo nindza oprema

Ma imale su neku dranguliju na glavi i nisu sve bile zamotane.One su zivele u okolini Prizrena a samo su se mogle videti kad je pijacni dan.Ko ce ga znati sta su bile jer tamo je bilo raznih nacija(albanaca,turaka,kojekakvih muslimana,srba,roma,goranaca....)

Back