sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.993
Nisi, ti voliš hrvatsku.
jedna od zamki nazivanja nekog autosovinistom - on odmah ne voli svoju zemlju kad je kritikuje
iz cudne zemlje dolazi u jugoslaviju - a isti ljudi na vlasti , drugacije obuceni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi, ti voliš hrvatsku.
Pa to mu dođe i normalno za jednog Hrvata.
I ja bih bio da sam kojom neserećom hrvat
Pa to mu dođe i normalno za jednog Hrvata.
I ja bih bio da sam kojom neserećom hrvat
pa se mozemo sloziti da su domanovic i nusic autosovinisti.
ја би се убио да сам хрват, не би могао да живим са таквом националном прошлошћу
Vazi se.
zalosno je sto su nam ovakvi redovni profesori fakulteta.
autosovinisticka moda je samo nastavak i drugi oblik manipulacije - ja sam patriota a oni su izdajnici
i tako ces svakoga ko kritikuje nesto u drustvu nazivati autosovinistim ,izdajnikom , stranim placenikom ....
Znam , sramota te , a to je pohvalno u tvom slučaju.
Не да га нисам волео, него бих га голим рукама задавио да сам био у прилици...Али у иностранству или у Србији пред странцима никада ружну реч нисам рекао о њему.a mane , i svoje i svoje okoline ,
treba uvideti da bi se otklonile
milosevic je vodio pogubnu politiku , unistio nas u svakom smislu .
ono sto su bugari i ostatak varsavskog bloka uradili pametno
mi smo uradili glupo
Не да га нисам волео, него бих га голим рукама задавио да сам био у прилици...Али у иностранству или у Србији пред странцима никада ружну реч нисам рекао о њему.
Kritika unutar drustva je zdrava, problem je kad drzava i opozicija rade protiv ustava zemlje, a smernice uzimaju od stranih ambasadora.
Knjige za obrazovanje vam se stampaju u drzavama sa kojim ste do juce ratovali, isti vam imaju najveci udeo u privredi dok vi kod njih ne mozete ni kikiriki da prodajete. Drzava finansira nevladnine organizacije koje otvoreno deluju protiv drzave i poreskih obveznika koji to placaju.
Sankcije vam je uveka tzv. drzava koja se nasilno odcepila i sve to bez ikakvih posledica.
Primera je bezbroj, a vasa celokupna “elita”, kako politicka tako i SANU je gomila autosovinistickih debila koju su zadovoljile mrvice deviza.
Imate kompletnu kretenizaciju drustva.
Ameri cesto pljuju Trampa.
Наравно, без критичког мишљења нема напретка.
- - - - - - - - - -
Да, у Америци.
Ameri cesto pljuju Trampa.
jedna od zamki nazivanja nekog autosovinistom - on odmah ne voli svoju zemlju kad je kritikuje
iz cudne zemlje dolazi u jugoslaviju - a isti ljudi na vlasti , drugacije obuceni.
Идемо мало даље. Да ли су сви Израелци сагласни са односом њихове државе према Палестинцима, према суседној Сирији или неком другом потезу њихове државне или спољне политике? Да ли ти који другачије мисле од званичне владе испољавају аутошовинизам? Сачувај боже, то се никада нећ
U pitanju je čista Podvala.Mnogi Ameri koji ne vole Trampa ne kritikuju samo njega nego sve koji su ga izglasali zovu trumptards, Trampovi retardi i rasisti, fašisti. Dok recimo republikanci zovu one koji glasaju za Hilari soroševcima i teroristima islamskim. Tako recimo kod nas je popularno da se dva miliona Srba koji glasaju za Vučića zovu sendvičarima i krezavcima dok recimo oni sve koji glasaju za opoziciju zovu lopovima i izdajnicima. Da li su sve to autošovinizmi, kada sa sa vređanja političara pređe i na deo naroda koji stoje iza njih? Rekao bih da je delimično ali da bi bilo potpuno neko mora baš čitav narod da potkači.