Autorski film o posledicama rata.

milosch89

Početnik
Poruka
5
Postovani, u konkursu koji orgnizuje centar za ratnu traumu, uzeo sam ucesce sa amaterskim filmom.

Tema je bila psihicke posledice ratova, Ja sam pokusao da opisem PTSP .

Znam da je film amaterski, ali bitna je zadrzina filma, i skretanje paznje javnosti na ovaj problem koji se javlja kod nasih ljudi,

AKo vam nije lajkujte ga, jel time mi dajete podrsku.

Ovo je moj prvi veci projekat, pa je svaki komentar dobro dosao.

Nešto mi se čini da ovaj dečko što glumi, zapravo se povremeno smeška i par puta je ogledao u kameru. Nisam neki poznavalac sedme umetnosti, ali rekoh, da pokušam da skrenem pažnju na detalje, koje vidi laik. I čini mi se, ali samo mi se čini, da se nije previše uneo u ulogu, ali to je već moj subjektivni, i ponavljam laički utisak.

Da, ima dosta propusta. Ovo je delo mene i brata, pokusali smo. Ima dosta propusta, amateri smo, ali opet nisamo imali uslove da uradimo bolje, uz neke nase pocetnicke greske.

Pokusacemo da u nekom od narednih projekata da to ispravimo!

Hvala , svaka krtitika je dobro dosla.

Ovim filmom kao sto sam vec rekao , pokusao sam da pokazem neke od odlika ptsp, odavanje alkoholu, psihicki problemi, otudjenost, odbijanje poziva prijatelja..

Kao sto rekoh, svaka kritika je odbro dosla.

Ocito malo znas o tom problemu . Moras razgovarati sa ljudima koji su stvarno kroz to prolazili .
Ja sam imao problema zbog ratnih iskustava . Ovaj tvoj lik je neubjedljiv .Ljudi koji su pod stresom
grcevito prate rad parlamenta i politicke emisije . Tv uopste nisi ukljucio . Isto tako vole da diskutuju
o politici , mada ih takvi razgovori nerviraju .Mozda si mogao i snimiti momka kako gleda sam sebe u ogledalu itd .

Back