autorske teme

Stvari dosade, izgubi se inspiracija, energija usahne.. tu mislim na modove i stare članove. Jeste neka kratka dopuna energije unaprediti članstvo (na primer u modove), ali pravo osveženje je u novim ljudima novim idejama i zato je prihvaćanje novih jako važno..
Ali se to skoro nikada i nigde ne dešava..
Trenira se strogoća sa novima.... u konfliktu sa starima, koji su jel'te zaslužni...
Pričam uopšteno.. ne samo za Krstaricu...
Ne razumem te, Plant.
Po tebi, energija se dopunjava forumskim unapređenjem u moda?
Razmišljaš kao dečačić. :malav:

Što se tiče 'novih' članova, mislim da Krstarica ne pamti kada je je dobila novog člana.
A ovi 'novi' što menjaju odela svaki čas, tu pomoći nema.

Ne razumem te, Plant.
Po tebi, energija se dopunjava forumskim unapređenjem u moda?
Razmišljaš kao dečačić. :malav:
Niste razumeli..
KRATKOTRAJNO.. može..
Što se tiče 'novih' članova, mislim da Krstarica ne pamti kada je je dobila novog člana.
A ovi 'novi' što menjaju odela svaki čas, tu pomoći nema.
Eee, to je najveća greška Njih,... kao i što je greška što ih ne smemo prozivati...

Onda smo u situaciji, da ovo nije forum, gde smo ravnopravni.. već su oni Vladajuća stranka :) .. a mi ostali opozicija :kafa:

Čija greška, Plant?
Umorna sam, ništa Vas ne razumem.
Ili Vi želite tako?
Administracija se prva umorila... ovde...

Too, biti ovde (ili bilo gde) Mod, je kao da ste u vojsci unapređeni u čin desetara :rotf:..

Ne treba siliti.. a treba raditi..
" Tuđa ruka svrab ne češe."
Ima ovde zaista sjajnih modova, ali siliti promet naredbom " Ajmo na kvantitet" ne pije dugo vodu...

Poslednja izmena:
Da bas cudno? A da nije zato sto je gomila tema zabranjena ili se ne svidja odredjenoj grupi ljudi?
Ko ce da se zajebava pisuci nesto sto bi mu obrisali, jer je bas on to napisao, a ne neko normalan? :)
Forum i ne sluzi vise za diskutovanje, nego kopiranje tvitera, posto je najveci broj "IT strucnjaka" na twiteru i drugim chat destinacijama....
stvarno forum ne sluzi za diskutovanje? Sam naziv FORUM bas to kaze, onda treba drugacije da se nazove...U kom si ti tripu covece? Da je forum mesto linkovanja tema sa sajtova, jer te blam da napises neku sopstvenu?

stvarno forum ne sluzi za diskutovanje? Sam naziv FORUM bas to kaze, onda treba drugacije da se nazove...U kom si ti tripu covece? Da je forum mesto linkovanja tema sa sajtova, jer te blam da napises neku sopstvenu?
Ovo ti je bas onako iz mozdanog coska, nit si procitala nit razumela tekst....u stvari jesi procitala to sto si boldovala, a toliko i shvatila.

Stvari dosade, izgubi se inspiracija, energija usahne.. tu mislim na modove i stare članove. Jeste neka kratka dopuna energije unaprediti članstvo (na primer u modove), ali pravo osveženje je u novim ljudima novim idejama i zato je prihvaćanje novih jako važno..
Ali se to skoro nikada i nigde ne dešava..
Trenira se strogoća sa novima.... u konfliktu sa starima, koji su jel'te zaslužni...
Pričam uopšteno.. ne samo za Krstaricu...
sto bi rekli, klanovi testiraju nove, pa ako se ne uklapa u njihovu semu onda hejtuju....

sto bi rekli, klanovi testiraju nove, pa ako se ne uklapa u njihovu semu onda hejtuju....
:ok:

A, to je svuda na mrežama... i meni to ne smeta (mnogo).

Ovde imamo jedan ogroman klan... po službenoj dužnosti moraju biti klan, imaju svoj interni forum gde mogu da se zezaju na račun 'opozicije' tj. nas koji to nismo..

Valjda ne umemo drugačije...

Poslednja izmena:
stvarno forum ne sluzi za diskutovanje?
Služi, za usmerenu i kontrolisanu diskusiju (i cenzurisanu,... ponekad)
Sam naziv FORUM bas to kaze, onda treba drugacije da se nazove...
Daa, trebalo bi..
U staroj Grčkoj ili Rimu, forumi nisu bili privatno vlasništvo.
U kom si ti tripu covece?
A ti ? :)
Da je forum mesto linkovanja tema sa sajtova, jer te blam da napises neku sopstvenu?
A, ti kažeš da nije ? U kom % nije ?

Back